social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ ο Πανελευσινιακός

Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ ο Πανελευσινιακός

Την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ σφράγισε σήμερα (20/4) το απόγευμα ο Πανελευσινιακός, δίνοντας συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν.

Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, οι «σταχυοφόροι» επικράτησαν της Μικρασιατικής και στο επαναληπτικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με 2-1 στο γήπεδο των Μεγάρων. Το σκορ άνοιξε ο Σεκούμπα με σουτ στο 11ο λεπτό (0-1), στο 69ο λεπτό ο Έβερετ έφερε το ματς στα ίσια με πλασέ (1-1), όμως οκτώ λεπτά μετά έγινε το 1-2 από δικό του αυτογκόλ.

Η ομάδα της Ελευσίνας θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Εθνικό Πανοράματος, που μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον Σκορπιό Φυλής, επικράτησε με 2-0 στον επαναληπτικό αγώνα του έτερου ημιτελικού και πήρε το εισιτήριο.

Διαιτητές: Χαμπιλάι, Θωμόπουλος-Ζεϊμπέκης

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ (Χάρης Κουστέρης): Βανδώρος, Γεωργάκης (76' Αγγελακόπουλος), Α. Μήτσος (81' Ζουμπουρλής), Έβερετ, Γαλανός, Δ. Μήτσος (64' Σταφάι), Μπαγδάτογλου, Μαζιώτης, Μάκρας (64' Κήττας), Τούσης, Στρατάκης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Νικολάκης, Μανδαμαδιώτης 46 Ταμπουρατζής), Μαρμούτας, Συριόπουλος, Ανδριόπουλος, Ξενοπανάγος (64' Μιχαήλος), Κατίδης (46' Μακρίδης), Μουσκάι,Τσακίρης (76' Αντωνακόπουλος), Λαζαρίδης, Σεκούμπα (76' Καραγιάννης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35