social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα Πέραμος: «Ακατάλληλο το Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας»

Νέα Πέραμος: «Ακατάλληλο το Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας»

 Σε ανακοίνωση προέβη μετά το χθεσινό ματς με τον Μανδραϊκό η διοίκηση της Νέας Περάμου, όπου κάνει λόγω για ακαταλληλότητα του γηπέδου Ελευσίνας, όπου διεξήχθη η αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα, οι ιθύνοτες του συλλόγου υποστηρίζουν ότι ο δήμος έχει κρίνει λόγω στατικότητας ακατάλληλο το γήπεδο να φιλοξενήσει φιλάθλους στις εξέδρες, το οποίο μάλιστα έχει τοιχοκολλήσει ανακοίνωση σε σημείο της εξέδρας, έχοντας τοποθετήσει και απαγορευτικές κορδέλες εισόδου για τον κόσμο. 

 

Gipedo_Eleusinas.jpg

Gipedo_Eleusinas_1.jpg

Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε χθες στο συγκεκριμένο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ντέρμπι και η διοίκηση της Νέας Περάμου προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση που απευθύνεται κυρίως στην ΕΠΣΔΑ, που όρισε το παιχνίδι στο συγκεκριμένο γήπεδο: 

«Η ποδοσφαιρική οικογένεια της νέας Περάμου ευχαριστεί για την φιλοξενία και το άψογο κλίμα της διεξαγωγής του σημερινού αγώνα και εύχεται στον πρωτοπόρο Μανδραικο καλή συνέχεια με υγεία!
Όσον αφορά για την διοργανώτρια ΕΠΣΔΑ, μπορεί να μας πληροφορήσει γιατί το γήπεδο αφού έχει κριθεί ακατάλληλο απ' τον δήμο όρισε το παιχνίδι εκεί ? Γιατί θέλει να ταλαιπωρεί ομάδες που παλεύουν να αθλούνται νόμιμα και πολλοί άνθρωποι παράγοντες κουράζονται για να υπάρχει πρωτάθλημα ?
Ποιον θέλει να ταλαιπωρήσει?
Χαθηκαν τόσα νόμιμα γήπεδα ?
Τι πρέπει να κάνουμε για να δούμε άσπρη μέρα να πηδήξουμε στον ασβέστη?
Τα συμπεράσματα δικά σας εκλέκτορες των γνωστών αγνώστων». 

Σχετικά άρθρα

«Χαμογέλασε» επιτέλους ο Πυρρίχιος, 3-2 στο 89' τον Εθνικό στο Πανόραμα

Μόνος πρώτος ο Μανδραϊκός, πήρε το ντέμρπι 1-0 τον Απόλλωνα Ποντίων

Εντυπωσιάζει και ο Μανδραϊκός- Αίσθηση με Σκαθαρούδη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35