social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αθανασίου: Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο Σεροπιάν Ι Βήμα προόδου ο Πανελευσινιακός

Αθανασίου: Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο Σεροπιάν Ι Βήμα προόδου ο Πανελευσινιακός

Την αποτίμηση της σεζόν έκανε ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού, Κώστας Αθανασίου, λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο γνωστός παράγοντας από την Δυτική Αττική έδωσε ψήφο εμπιστοσύνη στο Μουράτ Σεροπιάν ενώ αποθέωσε την πορεία της ομάδας και τον πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ, Κλέαρχο Τζαφέρη.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

Ολοκληρώθηκε μια χρονιά απόλυτα επιτυχημένη για τον Πανελευσινιακό. Μετά από αρκετές σεζόν η ομάδα πρωταγωνίστησε στην Γ' Εθνική, κατέκτησε το κύπελλο της Ένωσης και έδειξε ότι έχει κάνει βήματα προόδου.

Αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο και γενικότερα το κλίμα που επικράτησε όλη τη σεζόν στην ομάδα ήταν αυτό που έπρεπε. 

Όσον αφορά το κομμάτι του προπονητή νομίζω ότι ο κ. Σεροπιάν δικαίωσε τις προσδοκίες και κέρδισε την εμπιστοσύνη τόσο των παικτών, όσο της διοίκησης και του κόσμου βάση της πορείας που έκανε η ομάδα.

Εμείς σαν διοίκηση θα του δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης τη νέα χρονιά. Βέβαια σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσω ότι υπάρχουν αρχαιρεσίες φέτος όμως δεν θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στην διοίκηση όσον αφορά τα πρόσωπα.

Από εκεί και πέρα, είμαστε υπερήφανοι για τα όσα πετύχαμε. Στόχος αποτελεί να πετύχουμε ακόμη περισσότερα στο εγγύς μέλλον.

Είμαστε ευχαριστημένοι και από τη συμπεριφορά της Ένωσης και υπερήφανοι που στην κεφαλή της βρίσκεται ο Κλέαρχος Τζαφέρης ο οποίος κάνει το καλύτερο δυνατό για τις ομάδες της Δυτικής Αττικής. Ήμασταν βέβαιοι ότι από τη στιγμή που τον ψηφίσαμε και εκλέχθηκε ότι η Ένωση θα άλλαζε σελίδα και θα έκανε βήματα προόδου.

Οραματιζόμαστε ένα Πανελευσινιακό που θα κάνει συνεχώς βήματα μπροστά. Τα καλύτερα έρχονται. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35