social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψε» η Ηλιούπολη, 1-1 με Αγροτικό Αστέρα

«Σκόνταψε» η Ηλιούπολη, 1-1 με Αγροτικό Αστέρα

Συνέχεια στο νωθρό της ξεκίνημα στα μπαράζ έδωσε η Ηλιούπολη, αδυνατώντας να αξιοποιήσει την έδρα της και να φτάσει στην πρώτη της νίκη στη διαδικασία.

Μετά την ήττα στο Ρουφ, η ομάδα των νοτίων προαστίων υποχρεώθηκε για τη 2η αγωνιστική στο ισόπαλο 1-1 από τον Αγροτικό Αστέρα, που έδειξε για ακόμη μία φορά πολύ καλά στοιχεία και διατηρήθηκε σε τροχιά ανόδου. Στο δημοτικό στάδιο Ηλιούπολης οι πράσινοι «πάγωσαν» τους γηπεδούχους, παίρνοντας το προβάδισμα στο 35ο λεπτό με πλασέ του Χαλκιαδάκη σε τετ α τετ με τον Τσάκαλος. Στο δεύτερο μέρος οι κυανέρυθροι πίεσαν τους αντιπάλους τους, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι περισσότερο από την ισοφάριση για το τελικό 1-1 χάρη σε σουτ του Σάμιου στο 78ο λεπτό.

Διαιτητές: Γιαννουκάς, Κουρμαδιάς (Δωδεκανήσου)-Παύλος (Δυτικής Αττικής)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Πολίτης (65' Κωστόπουλος), Μπουσάι (78' Γεωργιάδης), Κουτσογκίλας, Κρητικός, Μαλάι (65' Σάμιος), Σταύρου (46' Ντινιωτάκης), Γεμιστός (46' Γαγγος), Ζέλο, Μπάξτον

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γαλτσίδης): Στρατηλάτης, Νικολαϊδης (86' Σαπουντζής), Ζουλούμης, Ζαφειρίδης, Ψάλτης, Βοσκόπουλος, Καθάριος, Σαρβανίδης, Μελισσόπουλος (86' Καλλίδης), Ευθυμιάδης (68' Μπουλγουρίδης), Χαλκιαδάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35