social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα συγχαρητήρια για τον Βύζαντα Μεγάρων

Τα συγχαρητήρια για τον Βύζαντα Μεγάρων

Δείτε τις ομάδες που εξέδωσαν ανακοίνωση για να εκφράσουν τα συγχαρητήρια τους στον Βύζαντα Μεγαρων

ΧΑΪΔΑΡΙ

284092623_1730258950641218_4003311825980497612_n.jpg

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Συγχαρητήρια στην Ομάδα του Βύζαντα για την άνοδο της στην Γ Κατηγορία του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η Δυτική Αττική έχει πολλές και καλές ομάδες και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για όλους εμάς που αγαπάμε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, να τις βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στα αθλητικά δρώμενα!

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

 

285522539_2876902075946021_7877875018570941140_n.jpg

ΑΡΓΩ ΜΕΓΑΡΩΝ

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βύζαντα Μεγαρων για την πανάξια άνοδο στην Γ εθνική....αυτός ο τεράστιος σύλλογος επιστρέφει σιγά σιγά αλλά με σταθερά βήματα εκεί που πραγματικά ανήκει.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ 

Ο πρόεδρος του Α.Σ Μεγαρικός Κωνσταντίνος Καράμπελας και όλα τα μέλη του Δ.Σ ,συγχαίρουμε την ιστορική ομάδα της πόλης μας, Byzas FC , για την μεγάλη επιτυχία της να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες. Η άνοδό της στην Γ ' Εθνική μετά από έξι χρόνια απουσίας, μας κάνει όλους υπερήφανους και τιμά την πόλη μας. Ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής, καλή πορεία στην κατηγορία και πάντα επιτυχίες.

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Το ΔΣ του ΑΣ Ευκλείδη συγχαίρει τον Βύζαντα για την εξαιρετική του πορεία στα play-offs των πρωταθλητών των ΕΠΣ και την πανάξια άνοδο του στις εθνικές κατηγορίες. Όλοι έχουμε μεγαλώσει παρακολουθώντας την ιστορική ομάδα της πόλης μας απένταντι στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι παλαιότεροι στην Α Εθνική. Ολόκληρη η οικογένεια του ΑΣ Ευκλείδη εύχεται αυτή η μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Βύζα αλλά και για τον μεγαρικό αθλητισμό, να είναι απαρχή ακόμα μεγαλύτερων!

ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ

Σύσσωμη η οικογένεια της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ εύχεται θέρμα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη διοίκηση , το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ Byzas FC για την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει, στις επαγγελματικές κατηγορίες.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα του Byzas FC για τη σπουδαία άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία. Είναι χαρά μας, όντας αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαίρου της Δυτικής Αττικής & φετινού άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, να βλέπουμε ομάδες της περιοχής να πρωταγωνιστούν & να ανεβαίνουν ψηλότερα! Καλή τύχη στις ερχόμενες προκλήσεις! 


Σχετικά άρθρα

Έξι γκολ από το...πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Βάρης, 6-0 τον Βύζαντα Μεγάρων

Αβεβαιότητα στον Βύζαντα Μεγάρων- «άκαρπη» και η επαναληπτική Γενική Συνέλευση

Μαγικός ο Βύζας Μεγάρων, 4-0 τη Ζάκυνθο!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35