social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Δαβή στην Αγία Παρασκευή

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Δαβή στην Αγία Παρασκευή

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο της Αγίας Παρασκευής αποτελεί και ο Χρήστος Δαυής.

Ο ικανοτατος γυμναστής που έχει σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία της ομάδας με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook έκανε γνωστή την είδηση λέγοντας: 

 Η συνεργασία μου με τον Α.Ο. Αγίας Παρασκευής έφτασε στο τέλος της . Μια συνεργασία που μόνο κέρδισα. Κέρδισα πρώτα απ όλα την άνοδο της ομάδας στην Γ' εθνική έπειτα από πολλά χρόνια βάζοντας και εγώ το όνομα μου σ αυτούς που βοήθησαν την Αγία Παρασκευή στην αναγέννηση της , κέρδισα έναν συνεργάτη κατά την γνώμη μου απ τους καλύτερους στην Αθήνα (αν όχι ο καλύτερος) τον κο.Σηφη Βενακη, κέρδισα μια πλειάδα παιχτών με εξαιρετικό χαρακτήρα και εξαιρετική αγωνιστικοτητα που με "άντεξαν"ολο αυτο τον καιρό και τους ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου, κέρδισα την αναγνώριση της προσπάθειας μου και του έργου μου όταν κάθε Κυριακή έπαιρναν να μου δώσουν συγχαρητήρια οι συνάδελφοι (αυτοι που πραγματικα ήταν οι φίλοι ή αυτοι που με εκτιμουσαν).
Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι κατάλαβα ακόμα περισσότερο και έμπρακτα πως όταν χτίζεις πάνω σε ένα όνειρο και δουλέψεις σκληρά , στο τέλος θα τα καταφέρεις...
Ευχαριστώ και πάλι τους συνεργάτες μου , τους ποδοσφαιριστές και όποιον άλλο μας πιστεψε ολη αυτή την ονειρική χρονιά. Σταθήκαμε μέχρι το τέλος με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και δε "κατεβήκαμε" ποτε απ το καράβι όσες φουρτούνες συναντήσαμε αλλά παλέψαμε να τα καταφέρουμε. Εύχομαι ολόψυχα στον σύλλογο κάθε καλό στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κάτι που πιστεύω λόγω μεγέθους και μόνο θα πετυχει αυτός ο σύλλογος.
Υ.γ.1 Χρησταρα πιστεύω στη δουλειά μας
Υ.γ.2 Κοπείο ρε, κομμένα όλα
Υ.γ.3 Για θάνατο
Υ.γ.4 Έντι γύρνα το
Υ.γ.5 Τι λεεεες ρε
Και πολλά ακόμα... Αυτά που μας κράτησαν, αυτά που μας έδωσαν ζωή στις δυσκολίες μας γιατί ο Α.Ο.Α.Π. για όσους ήμασταν σ αυτά τα αποδυτήρια δεν ήταν απλά μια ομάδα, ήταν η λύτρωση μας.
Εις το επανειδειν ...


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35