social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοινώθηκε ο Κουτσούμπας στο Μοσχάτο

Ανακοινώθηκε ο Κουτσούμπας στο Μοσχάτο

Το Μοσχάτο μπορεί να ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Πουρσανίδη και τον Δημήτρη Σιμονιάν ωστόσο η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας από τον Πειραιά δεν σταματάει εδώ.

 Η θέση του μέσου αποτέλεσε προτεραιότητα για τον σύλλογο του Πειραιά, κάτι που έδειξε η απόκτηση του Γιάννη Πουρσανίδη, ωστόσο οι κινήσεις των πράσινων για να θωρακιστούν από την συγκεκριμένη θέση δεν σταματούν στον πρώην άσο της Ελλάς Ποντίων.

Στο τραπέζι των διοικούντων είχε πέσει και το όνομα του επιτελικού μέσου, Βασίλη Κουτσούμπα ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Χαραυγιακό, με τον παίκτη να αποτελεί επισήμς σήμερα ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σωτήρη Τζουμερκιώτη βρήκε τη χρυσή τομή με τον 23χρονο μέσο υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με το Μοσχάτο.

Ο Κουτσούμπας έχει αγωνιστεί στους Φωστήρα, Αιολικό με μεγάλη επιτυχία ενώ τα τελευταία χρόνια άνηκε στο ρόστερ του Χαραυγιακού πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. 

Πρόκειται για σπουδαία μεταγραφή, με το Μοσχάτο να δείχνει ότι θέλει να επενδύσει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την προσπάθεια. 

Η ανακοινωση

Η Διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Κουτσούμπα.
Ο Βασίλης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Φωστήρα και τον Αιολικό ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν στο ρόστερ του Χαραυγιακού.
Μιλάμε για ένα καθαρόαιμο αλάνι, ένα Πειραιωτάκι με εξαιρετικά ποιοτικά ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά και έναν χαρακτήρα που γίνεται εύκολα αγαπητός και πανεύκολα θα ενσωματωθεί στην οικογένεια της ΑΕΜ.
Βασίλη σου ευχόμαστε Υγεία και πολλές επιτυχίες με την ΑΕΜ.
Καλώς όρισες στην μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένειά της ΑΕΜ.
ΑΕΜ μόνον Αφού...

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35