social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίσημο για Τσιγκούλη και το staff του στην Μαρκό

Επίσημο για Τσιγκούλη και το staff του στην Μαρκό

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και ημέρας (δείτε εδώ), ο Πέτρος Τσιγκούλης μαζί με το επιτελείο του ανανεώσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα της Μαρκό.

Αυτό που απέμενε ήταν η επίσημη θέση της ομάδας που έγινε γνωστή σήμερα μέσω δελτίο τύπου.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση

 Ο Γ.Σ.ΜΑΡΚΟ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με το προπονητικό επιτελείο για την σεζόν 2022-2023
Στην θέση του προπονητή θα συνεχίσει ο Πέτρος Τσιγκουλης ο οποίος ανέλαβε πέρσι την ομάδα μας στα μισά της σεζόν και κατάφερε να εκπληρώσει τον μεγάλο μας στόχο την άνοδο στη Γ'εθνική Κατηγορία.
Στη θέση του γυμναστή συνεχίζει ο στενός συνεργάτης του Coach Δημήτρης Τσίτος και στη θέση του προπονητή τερματοφυλακων για ακόμη μια σεζόν θα είναι στη θέση του ο Γιοζεφ Βαντσικ.
Προσωπική δήλωση του προπονητή μας : Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να συνεχίσω την δουλειά που ξεκινήσαμε περισυ με τους συνεργάτες μου τον κύριο Τσιτο και τον κύριο Γιοσεφ Βαντσικ.
Και θέλω αφού πρώτα ευχαριστήσω τον πρόεδρο Κο Δημήτρη Παναγάκο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, να δηλώσω οτι θα προσπαθήσω να δημιουργήσω μια ομάδα ισχυρή που θα δώσει πολλές χαρές σε όλους τους φίλους της ομάδας και σε όσους πιστεύουν στην ομάδα μας.
Επίσης να ευχηθώ μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς για όλες τις ομάδες!!
Προσωπική Δήλωση του προέδρου μας κου Δημήτρη Παναγάκου : Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα την συνέχιση της συνεργασίας μας με το προπονητικό επιτελείο.Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να κάνουμε χαρούμενους όλους τους φιλάθλους του Μαρκόπουλου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35