social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιούχτας: «Χτύπημα» στην επίθεση με Ροβίθη!

Γιούχτας: «Χτύπημα» στην επίθεση με Ροβίθη!

Ποδοσφαιριστή με 32 συμμετοχές στη Super League απέκτησε ο Γιούχτας, στέλνοντας μήνυμα πως στο φετινό πρωτάθλημα οι βλέψεις του θα είναι... πρωταγωνιστικές.

Στην ομάδα των Αρχάνων θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Μανώλης Ροβίθης, έπειτα από μία σεζόν στη Super League 2 με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας αρχικώς και του Λεβαδειακού ακολούθως. Η ενημέρωση των πράσινων για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού αναφέρει: «Ο Μανώλης Ροβίθης είναι παίκτης του Γιούχτα! Το Δ.Σ. του Γιούχτα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ηρακλειώτη επιθετικό Μανώλη Ροβίθη! Η ομάδα μας με την προσθήκη του Ροβίθη στο ρόστερ, προσθέτει εμπειρία στη γραμμή κρούσης καθώς είναι γνωστό πως ο 30χρονος (16/9/92) ποδοσφαιριστής έχει πολλές παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες, μετρώντας μάλιστα αρκετές συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ φορώντας τη φανέλα του ΟΦΗ για τρία χρόνια.

Μετά τον ΟΦΗ, ακολούθησε η ΑΕΛ ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Βύζαντα Μεγάρων, Εργοτέλη. Την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 έπαιξε στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου με την Αλκή Ορόκλινη.Την 1η Σεπτεμβρίου 2021 αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας και τη χειμερινή μεγραφική περίοδο αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό, ο οποίος και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Μανώλη σε καλωσορίζουμε την ομάδα μας και σου ευχόμαστε πολλά γκολ με τα πράσινα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35