social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερό «διπλό» με ανατροπή ο Αιολικός στη Ρόδο, 2-1 τον Ιάλυσο

Φοβερό «διπλό» με ανατροπή ο Αιολικός στη Ρόδο, 2-1 τον Ιάλυσο

Ένας Αιολικός αποφασισμένος για το θετικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε στο Οικονομίδειο της Ρόδου και στο τέλος κατάφερε όχι μόνο να αποφύγει την ήττα, αλλά να πάρει και τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Ιάλυσο, έπειτα από επική ανατροπή!

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ με κεφαλιά του Δελαπόρτα στο 34' (1-0), όμως στο δεύτερο μέρος το ματς ήρθε... τούμπα, με τους κυανόλευκους να σκοράρουν δύο φορές και να φεύγουν θριαμβευτές από το γήπεδο! Στο 53' ήρθε η ισοφάριση με απροσδόκητο τρόπο, όταν ο Παστρικός σέντραρε και ο Γιώργου με κεφαλιά έστειλε άθελά του την μπάλα στην εστία της ομάδας του (1-1). Στο 66' η ανατροπή ολοκληρώθηκε. Ο Μπιέλομπρεκ πραγματοποίησε έξοχη προσωπική ενέργεια, από πλάγια θέση έκανε το γύρισμα, ο Σπόλιαριτς άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Αποστολόπουλος με πλασέ έγραψε το 1-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα!

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Σουζας- Αλεξοπουλου (Ανατολικης Αττικης)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Γ.Σ. Γεωργιάδης (62' Πατίλης), Καραγιώργης (46' Τερζίου), Καρπαθάκης, Χατζησάββας, Ρούσσης, Εμπουμπά, Γιώργου, Δελαπόρτας, Γ.Ι. Γεωργιάδης (71' Ιντρίζι), Ρότσα (82' Γεωργίου)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Πιττάτζιης, Κανελλόπουλος, Παστρικός (88' Αννιτσάκης), Μωραΐτης, Σουβατζόγλου, Νάστος, Στεφάνοβιτς (65' Μουκίδης), Αντώνιου, Μακρής (88' Νικολάου), Σπόλιαριτς (65' Αποστολόπουλος), Μπιέλομπρεκ (73' Δερμιτζάκης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35