social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Δύο στα δύο» ο ΑΟ Πυλίου, 3-0 τον Αίαντα Γαστούνης

«Δύο στα δύο» ο ΑΟ Πυλίου, 3-0 τον Αίαντα Γαστούνης

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής πανηγύρισε ο ΑΟ Πυλίου και διατηρήθηκε στην κορυφή της κατάταξης, σε ισοβαθμία με τη Ρόδο.

Μετά τον θρίαμβο στο Άργος επί του Παναργειακού, η ομάδα του Δ. Χρυσόπουλου υποδέχθηκε στην Κω τον Αίαντα Γαστούνης, του οποίου επικράτησε σαφώς πιο δύσκολα από ό,τι μαρτυράει το τελικό 3-0. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι νησιώτες πήραν το προβάδισμα μόλις στο 74ο λεπτό, για να εδραιώσουν την επικράτησή τους με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μάλιστα, οι «βυσσινί» αγωνίζονταν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 30ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μέντες, επειδή χτύπησε εκτός φάσης τον Παναγιωτόπουλο. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σέντρα σουτ του Μαυρόπουλου (49'), ενώ στο 69' ήταν η σειρά του Αλεξίου να «σημαδέψει» δοκάρι με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γκίκα. Η λύση για τον ΑΟ Πυλίου ήρθε στο 74', όταν ο Αλεξίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, μετά από πρώτη κεφαλιά του Μπριλάκη σε εκτέλεση κόρνερ (1-0). Στο 80ο λεπτό η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Χατζηβασίλη με δεύτερη κίτρινη, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων που είχαν αρχίσει να ρισκάρουν και πέτυχαν άλλα δύο γκολ. Στο 88' ο Αλεξίου με αριστερό πλασέ μετά από ασίστ του Κότζα έκανε το 2-0 και στο 93' ο Μανωλιάς με ασύλληπτο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» για το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Λάμπρου (Δυτικής Αττικής), Μαρκαντωνάτος (Αθηνών)-Μαυρομάτης (Δυτικής Αττικής)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Χάμος, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Παναγιωτόπουλος, Ντόκο, Μπέρτος (70' Αποστολίδης), Μαυρόπουλος, Γκίκας (89' Χατζηνικολάου), Τουργαΐδης (58' Κότζα), Δρόσος (89' Μανωλιάς), Αλεξίου (89' Νίκα)

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Κουτρουμπής, Βράπι, Τσίτσος, Βατσής, Τσακοπιάκος, Μέντες, Φερεκίδης (81' Χριστοφοράτος), Σταθάτος, Ριτσούλι (72' Κοντόγεωργας), Πυρρής, Κουλούρης

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35