social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» εμπειρίας η Θύελλα Ραφήνας, 1-0 στο Τυμπάκι

«Διπλό» εμπειρίας η Θύελλα Ραφήνας, 1-0 στο Τυμπάκι

Με τους βαθμούς της νίκης μπήκαν στο καράβι της επιστροφής από την Κρήτη οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Ραφήνας, καθώς κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 στο Τυμπάκι απέναντι στον τοπικό και νεοφώτιστο ΑΟΤ.

Οι «λιγνιτωρύχοι» πέτυχαν ένα γκολ στο 34ο λεπτό, με κεφαλιά του Φύτρου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μαργέτη, και αυτό το γκολ αποδείχθηκε αρκετό για να τους δώσει το «τρίποντο»! Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να διαχειριστούν το ματς χωρίς να έρθουν σε δύσκολη θέση σε αρκετές περιπτώσεις, έπειτα από ένα ενενηντάλεπτο που είχε πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κουρουθιανάκη με απευθείας κόκκινη στις καθυστερήσεις έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες για φάση στην οποία οι άνθρωποι του ΑΟΤ ζήτησαν πέναλτι σε έξοδο του γκολκίπερ Κουμή και σύγκρουσή του με τον Τριανταφυλλίδη.

Διαιτητές: Κυριακίδης, Κοκοτάκης-Καφεσάκης (Λασιθίου)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουτεντάκης): Δημαράκης, Γιούσι (80' Κουλούλης), Κουρουθιανάκης, Βρεττός, Δουλγεράκης, Αριστεινίδης (17' λ.τρ. Φραγκιαδουλάκης (66' Νικολακάκης)), Τριανταφυλλίδης, Γκελοσάνι, Σένκα, Βακράκος, Ζαφείρης (80' Παπαδάκης)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Σουλτανίδης, Γούλας (80' Νάκας), Μαρτίνος, Παντελίδης (80' Αράπης), Δημητρίου, Ντόσκας, Τόσκα (84' Μπαριτάκης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35