social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στη Βάρδα ήταν... πραγματική Θύελλα (0-3)

Στη Βάρδα ήταν... πραγματική Θύελλα (0-3)

Στο γήπεδο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας έκανε την εμφάνισή της η... γνωστή Θύελλα Ραφήνας, όπως τη γνωρίζει το φίλαθλο κοινό των εθνικών πρωταθλημάτων από την πολυετή παρουσία της στην Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη για φέτος.

Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη ήταν εκρηκτική και αποφασισμένη απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας, του οποίου επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0, σε αναμέτρηση για την εξ αναβολής, 1η αγωνιστική που έγινε χθες (4/10) το απόγευμα.

Οι «λιγνιτωρύχοι» ευτύχησαν να πετύχουν γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα (45+3') χάρη σε σουτ του Χίσο μετά από ασίστ του Ψυχογιού (0-1), «χτίζοντας» αγωνιστικό και ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 51' ο Ψυχογιός αξιοποίησε ασίστ του Γκούμα και με σουτ έγραψε το 0-2, ενώ στο 90' ο Ντολλάνι με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Κοντογιάννη διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητές: Αντωνιάδης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης), Κομκοτός-Ροκοπάνος (Αιτωλοακαρνανίας)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Βορύλλας, Λιόσης, Κοτσώνης, Παπαχριστόπουλος, Κούστα (53' Τρομπούκης), Λαθύρης, Μπίσα, Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (78' Δουλαβέρης), Θεοφάνης (59' Τσέκουρας), Μαστραντωνάκης

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Καραστέργιος, Αγγέλης, Φύτρος, Ανδρίκος, Φλώρος, Ντάφλας (60' Σουλτανίδης), Μαρτίνος, Χίσο (84' Τσούκας), Γούλας (76' Κοντογιάννης), Γκούμας (84' Ντολλάνι), Ψυχογιός (60' Κωτσάκης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35