social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές στον Εθνικό Πειραιά

Χαντές στον Εθνικό Πειραιά

Ο Βαγγέλης Χαντές αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Πειραιά. 

 Ο έμπειρος προπονητής, που αποδεσμεύτηκε πριν από λίγες εβδομάδες από τον Ιαλυσό, αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης και θα είναι ο προπονητής που θα καθοδηγησει τους κυανόλευκους στη συνέχεια του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Πρόκειται για έναν έμπειρο τεχνικό που έχει εργαστεί στην κατηγορία και γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της αφού κατά το παρελθόν έχει καθίσει στους πάγκους των Παλληνιακου, της Θύελλας Καμαρίου όπου έκανε πρωταθλητισμό καθώς και στης Ηλιούπολης που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ.

Μεταξύ άλλων έχει καθίσει στους πάγκους του Ολυμπιακού Λιοσίων, του Χαραυγιακου, της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων και πολλών άλλων ομάδων.

Το δελτίο τύπου 

Ένας από τους τρεις πλέον καταξιωμένους τεχνικούς της κατηγορίας, ο Βαγγέλης Χαντές, αναλαμβάνει σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον Όμιλο, την τεχνική ηγεσία του Εθνικού.

 

Ο 42χρονος Έλληνας τεχνικός, θεωρείται ένα από τα πλέον υποσχόμενα ονόματα στο χώρο των Ελλήνων προπονητών, έχει στο παλμαρέ του ήδη μεγάλες επιτυχίες όπως την άνοδο της Θύελλας Καμαρίου ως καλύτερης δεύτερης από την Γ Εθνική, την άκρως επιτυχημένη πορεία του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 με τον Ιάλύσο Ρόδου στην Footballa League 2020-2021 , ενώ πέρσι οδήγησε την Ηλιουπολη στα μπάραζ της Γ Εθνικής, κατακτώντας και το Κύπελλο της ΕΠΣ Αθηνών.

 

Ευχόμαστε στον νέο μας προπονητή καλη επιτυχία


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35