social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρης Πετρούπολης: Νωρίτερα ο Άγιος Βασίλης στο Αλκυών με... δωρο τον Ζαϊμι

Άρης Πετρούπολης: Νωρίτερα ο Άγιος Βασίλης στο Αλκυών με... δωρο τον Ζαϊμι

Η πρωτιά του Άρη Πετρούπολης στον 5ο όμιλο έχει ανοίξει την... ορεξη των ανθρώπων της ομάδας που δείχνουν με το τρόπο που κινούνται στη μεταγραφική περίοδο ότι θέλουν να διατηρήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Λιγο πριν φύγει το 2022, ο... Άγιος Βασίλης άφησε ένα δώρο στο γήπεδο Αλκυών και αυτό ακούει στο όνομα Σαφέτ Ζαϊμι. 

Ο 20χρονος επιτελικός μέσος ανήκει και επισήμως στον Άρη Πετρούπολης αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε ολα με τους ''ερυθροκίτρινους'' παρά τις προτάσεις που δέχτηκε από συλλόγους ανώτερων κατηγοριών.

Με την κίνηση αυτή, οι άνθρωποι της διοίκησης ανεβάζουν τον πήχη αφού δίνουν ακόμη μια σημαντική λύση στον προπονητη, Βαγγέλη Σταυρακόπουλο.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή, Σαφέ Ζαϊμι. Ο Αλβανικής καταγωγής ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 9/12/2002 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλωνας Πόντου και το πρωτάθλημα της Superleague 2 ενώ την περσινή χρονιά πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Αστέρα Βλαχιώτη.

Παρότι δέχτηκε προτάσεις από αρκετές ομάδες της Superleague 2, το νέο ματς μεταγραφικό απόκτημα προτίμησε την φερεγγυότητα του Άρη Πετρούπολης, με τους ανθρώπους της διοίκησης να κάνουν ακόμη μια υπέρβαση, εντάσσοντας στο δυναμικό του συλλόγου έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που είχε κεντρίσει βλέμματα ομάδων από ανώτερες κατηγορίες.

Μεταξύ άλλων ο Ζαϊμι έχει περάσει από τις υποδομές του Ατρόμητου.

Καλωσορίζουμε τον Σαφέ Ζαϊμι και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35