social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η ΑΕ Μυκόνου «φρέναρε» τον Αιολικό (1-0)

Η ΑΕ Μυκόνου «φρέναρε» τον Αιολικό (1-0)

Το νικηφόρο σερί του Αιολικού διεκόπη στη Μύκονο, με το... πρώτο φως του 2023!

Μετά από πέντε συνεχόμενες επιτυχίες η ομάδα της Μυτιλήνης γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ΑΕ Μυκόνου, που από την πλευρά της σημείωσε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της, επεκτείνοντας την ανοδική της πορεία! Η ομάδα του Θ. Παχατουρίδη εκμεταλλεύτηκε -και- τον υπέρ της άνεμο στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε σε ένα σπουδαίο «τρίποντο». Στο 31ο λεπτό σημειώθηκε το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση, όταν ο Κέμπε εκτέλεσε με δύναμη πλάγιο άουτ, ο Ζγκούρι πήρε την πρώτη, γυριστή κεφαλιά και με νέα κεφαλιά από κοντά ο Βαλαβανόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, νικώντας τον Μουζάκη που ήταν αδύνατον να αντιδράσει. Κατά τα άλλα, έγινε ένα ματς με πολλές μονομαχίες και λίγες αξιόλογες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Πλέον, ο Αιολικός προσδοκά ισοπαλία στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τρίτης (10/1) μεταξύ Ρόδου και Πανιωνίου για να διατηρηθεί στην κορυφή του 4ου ομίλου στη Γ' Εθνική.

Διαιτητές: Αλατσάκης, Παπαδόπουλος-Πουλόπουλος (Πειραιά)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Ντούνης Σπυρόπουλος, Κέμπε, Ματζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Ζγκούρι (90' Οικονομίκος), Μουρίκι (87' Αγγελής), Βαλαβανόπουλος (80' Στυλιανόπουλος), Πινέιρο (80' Αχείμαστος), Παπαδόπουλος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Παστρικός (57' Σουβατζόγλου), Μωραΐτης, Αννιτσάκης (46' Μπιέλομπρεκ), Νάστος, Αντωνίου (89' Σπόλιαριτς), Μουκίδης (75' Άνθης), Μακρής, Αποστολόπουλος, Στεφάνοβιτς.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35