social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ενοχλημένος ο Τσιγκούλης - «Μάλλον έπρεπε να έχουμε μόνο νίκες»

Ενοχλημένος ο Τσιγκούλης - «Μάλλον έπρεπε να έχουμε μόνο νίκες»

Την πικρία του, αλλά και τη δυσαρέσκειά του θέλησε να εκφράσει μέσα από το προφίλ του στο φέισμπουκ ο Πέτρος Τσιγκούλης, αναφορικά με τη σημερινή (9/1) εξέλιξη της αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία της Μαρκό.

Ο έμπειρος προπονητής αποκαλύπτει πως δεν επρόκειτο για κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας, αλλά για απόλυσή του, σημειώνει ότι δεν γνωρίζει τον λόγο της απόφασης της διοίκησης, ενώ καταγράφει έναν σύντομο απολογισμό από τα έργα του, αλλά και το... παράπονό του από καταστάσεις στο διάστημα της παρουσίας του. Τέλος, δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους συνεργάτους του, τους ποδοσφαιριστές του και τον πρόεδρο κο Παναγάκο. Αναλυτικά:

«Στον χθεσινό αγώνα συμπλήρωσα τους 950 αγώνες ως προπονητής με μία στατιστική υπέροχη (649 νίκες, 106 ήττες και 195 ισοπαλίες).

Θα μπορούσε να είναι μία γιορτή, αν είχε συνδυαστεί με νίκη.

Η νίκη δεν κατακτήθηκε, αλλά δεν χάσαμε και η ομάδα συνέχισε την αήττητη πορεία για 8η αγωνιστική σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Σήμερα μου ανακοινώθηκε λίγο πριν την προπόνηση η απόλυσή μου από προπονητής της ΜΑΡΚΟ. Ναι δεν έχω να κρύψω κάτι, απολύθηκα και όχι κοινή συναινέσει όπως γράφτηκε στα σάιτ, ίσως για εύλογο σκοπό.

Ο λόγος; Ειλικρινά δεν τον ξέρω. Μάλλον έπρεπε να έχουμε μόνο νίκες;

Σίγουρα πάντως πρέπει να διεκδικώ το βραβείο Γκίνες, γιατί και τις δύο φορές που συνεργάστηκα με αυτήν την ομάδα, απολύθηκα χωρίς να ηττηθούμε.

Και τις δύο φορές που κλήθηκα να υπηρετήσω την ΜΑΡΚΟ, την παρέλαβα τρίτη και καταφέραμε να βγούμε πρώτοι και να πετύχουμε και την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Σίγουρα αισθάνομαι πως έκανα το καθήκον μου στο ακέραιο.

Μέχρι και ύμνο συνέθεσα για την ΜΑΡΚΟ.

Παρ' όλα αυτά ποτέ δεν ένιωσα από πολλούς μία ζεστασιά και ποτέ δεν τους έβλεπα ευχαριστημένους.

Πάντα στην αμφισβήτηση και την κακοπροαίρετη κριτική

Δεν κλαίγομαι ούτε το παίζω αδικημένος.

Απλά έχω καταλάβει όλα αυτά τα 30 χρόνια, πως ποτέ δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους.

Οι αριθμοί όμως δείχνουν πως κάτι έχω καταφέρει

Πρέπει και θέλω να συνεχίσω, να φτάσω τους 1000 αγώνες

Κάθε εμπόδιο για καλό, δεν λένε;

Πάντα φυσικά φεύγω κρατώντας τις καλύτερες αναμνήσεις από την ομάδα. Με πολλές ευχαριστίες στους υπέροχους συνεργάτες μου (ΤΣΙΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΙΟΖΕΦ ΒΑΝΤΖΙΚ, ΧΑΛΕΝΤ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗΣ), στους ποδοσφαιριστές μου και στον Κύριο Παναγάκο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35