social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξέσπασε ο ΑΟ Πυλίου, 5-0 τον ΑΠΣ Πάτραι

Ξέσπασε ο ΑΟ Πυλίου, 5-0 τον ΑΠΣ Πάτραι

Με επιβλητικό τρόπο και πολύ καλή εμφάνιση επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Πυλίου, ανεβαίνοντας «σκαλοπάτια» στον βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Δ. Χρυσόπουλου επικράτησε με το εμφατικό 5-0 απέναντι στον ΑΠΣ Πάτραι, έχοντας καθολική κυριαρχία στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο γκολ άργησε να έρθει για τους νησιώτες, αφού το 1-0 έγινε στο 43ο λεπτό από το δυνατό σουτ του Ντόκο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με πλασέ του Βουκομάνοβιτς (2-0), κάνοντας ακόμη πιο εύκολο το έργο τους για τη συνέχεια. Στο 60' ο Κότζα με διαγώνιο σουτ έγραψε το 3-0, στο 69' ο Βουκομάνοβιτς με το δεύτερο προσωπικό γκολ με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 88' ο Τουργαΐδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Στην καλύτερή τους στιγμή στο ματς, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Παπαγεωργίου στο 92'.

Διαιτητές: Ζέστας, Παπαδάμ-Σηπάκης (Πειραιά)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Μπέρτος (74' Χατζηνικολάου), Παναγιωτόπουλος, Μπριλάκης, Μαυρόπουλος, Κότζα, Βουκομάνοβιτς (81' Στάκκος), Αποστολίδης, Δρόσος (64' Τουργαΐδης), Ντόκο (81' Παπαχρόνης), Χατζηβασιλείου (74' Χατζησουλεϊμάν).

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Ζήκος Ανδρέας): Δημόπουλος, Β. Γερογιάννης, Θεοφάνης, Ζέλος (70' Μιχαλόπουλος), Θ. Βλασόπουλος, Σουγλέρης (63' Σπ. Γερογιάννης), Λιμάτσι (55' Μαστραντωνάκης), Παπαγεωργίου, Στάνης, Ν. Βλασόπουλος, Ζελενίτσας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35