social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αίσθηση με Λαμάι η ΑΕ Ερμιονίδας

Αίσθηση με Λαμάι η ΑΕ Ερμιονίδας

Νιάτα και ποιότητα προσθέτει στη μεσαία της γραμμή η ΑΕ Ερμιονίδας με την απόκτηση του Μπέκου Λαμάι.

Ο λόγος για 21χρονο ποδοσφαιριστήλ, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μέσα από τις υποδομές του ΟΦΗ, φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα το τελευταίο τετράμηνο. Η ανακοίνωση του συλλόγου της Αργολίδας αναφέρει:

«Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του μέσου Μπέκου Λαμάι, ο οποίος μέχρι πριν από λίγους μήνες αποτελούσε μέλος του ΟΦΗ (Super League 1), έχοντας ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο Μπέκου Λαμάι γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 2022 στη Μυτιλήνη και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, χρησιμοποιώντας με την ίδια ευχέρεια και τα δυο του πόδια. Ο 21χρονος παίκτης ξεκίνησε να παίζει μπάλα στον Απόλλωνα Βουναρακίου (Λέσβος) την περίοδο 2016-17. Λόγω της εξέλιξής του, μέσω και της δουλειάς που γινόταν στον συγκεκριμένο σύλλογο, δοκιμάστηκε τέλη Μαΐου του 2018 στον ΠΑΟΚ, ομάδα που συνεργάζεται η ακαδημία του Απόλλωνα Βουναρακίου. Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς άνοιξε, τελικά, για τον Μπέκου Λαμάι η πόρτα του ΟΦΗ. Μετακόμισε στο Ηράκλειο και εντάχθηκε στην ομάδα Κ-17 του ΟΦΗ. Στη συνέχεια ανέβηκε στους Κ-19, τμήμα με το οποίο έπαιξε τρία χρόνια. Ακολούθως αποτέλεσε μέλος, για τέσσερις μήνες, και της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ.

Μπέκου Λαμάι καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35