social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικηφόρο ντεμπούτο Νεντέλκοβιτς στην ΑΕ Ερμιονίδας, 3-1 τον ΑΟ Διαβολιτσίου

Νικηφόρο ντεμπούτο Νεντέλκοβιτς στην ΑΕ Ερμιονίδας, 3-1 τον ΑΟ Διαβολιτσίου

Με θετικό τρόπο ξεκίνησε ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς τη θητεία του στον πάγκο της ΑΕ Ερμιονίδας!

Παρότι βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει στο σκορ, η ομάδα της Αργολίδας κατάφερε με ολική επαναφορά στο δεύτερο ημίχρονο να φτάσει στη νίκη με 3-1 απέναντι στον ΑΟ Διαβολιτσίου σε αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (15/3).

Μόλις στο 14ο λεπτό ο Ηλιόπουλος αξιοποίησε τη σέντρα του Τσιγαρίδη και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (0-1), με τους γηπεδούχους να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση και τελικά να φτάνουν σε αυτή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ήταν το 53' όταν μετά από αρχικό σουτ του Ι. Κάλα, η μπάλα έφτασε στον Τσόφλιο ο οποίος με νέο σουτ έγραψε το 1-1. Η πίεση της Ένωσης συνεχίστηκε και καρποφόρησε πάλι πέντε λεπτά μετά, όταν ο Άντουνιτς ακολούθησε τη φάση μετά την απόκρουση του Καπατσώρη σε σουτ του Ι. Κάλα και με πλασέ έκανε το 2-1. Οι γηπεδούχοι εδραίωσαν την επικράτησή τους στο 91' με σουτ του Τριμπόνια μετά από ασίστ του Ι. Κάλα (3-1). Σημειώνεται πως στο 79' ο Πάγια αντίκρισε κόκκινη κάρτα, ενώ έβγαινε ως αλλαγή από το παιχνίδι, επειδή έφτυσε προς την εξέδρα. Επίσης, στο 92', κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τριμπόνιας επειδή έβγαλε τη φανέλα του, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Μπαλόπουλος, «ζευγαρώνοντας» τις κίτρινές του στο 94'.

Διαιτητές: Μάρκος, Σόβολος-Αντωνόπουλος (Λακωνίας)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Πονηρός, Μηλιώτης, Νικολόπουλος, Τριμπόνιας, Φερεκίδης, Τσόφλιος, Τρέσα (87' Λαντίκας), Άντουνιτς, Γκαμάνης, Ι. Κάλα (94' Μαστοράκης), Κοτσοβός

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Μιχάλης Φουστέρης): Καπατσώρης, Σταματελόπουλος, Κανούτσης, Πάγια (78' Γκελγκέρια), Μουλιάτος (67' Αρβανίτης), Μπαλόπουλος, Θώδης, Τσιγαρίδης (60' Ορλάντο), Ηλιόπουλος, Στραβάκος, Δημητρίου.

(photo: ermionidafc.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35