social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανατροπή κορυφής η ΑΕ Μυκόνου, 2-1 στην Ερμιονίδα!

Ανατροπή κορυφής η ΑΕ Μυκόνου, 2-1 στην Ερμιονίδα!

Βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕ Μυκόνου στο γήπεδο Κρανιδίου, όμως με αντεπίθεση διαρκείας πέτυχε την ολική ανατροπή και πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 απέναντι στην ΑΕ Ερμιονίδας.

Έτσι, ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση της κατάταξης στον 4ο όμιλο, όπου ισοβαθμεί με τον Αιολικό και τη Ρόδο. Από την άλλη, η ομάδα της Αργολιδας, που έμεινε με παράπονα από τη διαιτησία, υπέστη ήττα σοκ που την υποχρεώνει να μην επαναπαυτεί στις επόμενες αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 10ο λεπτό με σουτ του Τριμπόνια (1-0), όμως στο 40' ήρθε η ισοφάριση, όταν υποδείχθηκε πέναλτι που αμφισβητήθηκε από τους ανθρώπους της Ερμιονίδας σε μαρκάρισμα του Πονηρού στον Ζγκούρη. Ο τελευταίος ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1, επαναφέροντας τις ισορροπίες λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο 70' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Σπυρόπουλου μετά από σέντρα του Ζγκούρη, για να φτάσουν στο νικητήριο γκολ με τον ίδιο παίκτη να αξιοποιεί ασίστ του Μουρίκι και να βρίσκει δίχτυα στο 79'. Στις καθυστερήσεις (92'), ο Λαντίκας πάτησε περιοχή και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Τσόφλιο. Αμφότεροι βρέθηκαν στο έδαφος από μαρκαρίσματα αντιπάλων τους, αλλά ο διαιτητής Μπεκιάρης δεν έδωσε κάτι. Όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι, ο Τσόφλιος δέχτηκε, μάλιστα, σπρώξιμο από τον Μαντζανά με τα χέρια, με τον αμυντικό της φιλοξενούμενης να μην παίζει προς την μπάλα. Ακολούθησε στην εξέλιξη της φάσης, στο 93', σέντρα του Ι. Κάλα από αριστερά, μετά από εναλλαγή της μπάλας με τον Μηλιώτη, αλλά ο Σπυρόπουλος σταμάτησε την πορεία της με το χέρι του, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Ερμιονίδας. Ο δεύτερος βοηθός Θεοδωρόπουλος είχε διαφορετική άποψη, δείχνοντας άουτ.

Διαιτητές: Μπεκιάρης, Κλεπετσάνης-Θεοδωρόπουλος (Κορίνθου)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Πονηρός, Κοτσοβός, Μηλιώτης, Τζιέρης (83' Λαντίκας), Βιρβίλης, Νικολόπουλος, Τριμπόνιας, Φερεκίδης, Τσόφλιος, Τρέσα (73' Ι. Κάλα), Άντουνιτς (67' Κουζής)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Ντούνης, Σπυρόπουλος, Κέμπε (46' Ράγια), Μαντζανάς, Αρκούδας, Μουρίκι, Ζγκούρη, Αχείμαστος, Βαλαβανόπουλος (76' Στυλιανόπουλος), Πινέιρο (84' Σπόλιαριτς), Παπαδόπουλος (86' Οικονομίκος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35