social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανιώνιος: Ευχαριστεί Φοίνικα, συγχαίρει τον κόσμο του

Πανιώνιος: Ευχαριστεί Φοίνικα, συγχαίρει τον κόσμο του

Τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση του Φοίνικα Ν. Επιδαύρου και προσωπικά προς τον πρόεδρο Σώζωντα Λαμπριανό θέλησαν να απευθύνουν δημοσίως οι άνθρωποι του Πανιωνίου για τη φιλοξενία που παρείχαν σε αποστολή και φιλάθλους το απόγευμα της Τετάρτης (15/3).

Παράλληλα, οι κυανέρυθροι συγχαίρουν τον κόσμο τους, που είχε υποδειγματική παρουσία στην εξέδρα, αλλά και περιμετρικά του γηπέδου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και στο πρόσωπο του προέδρου της Σώζωντα Λαμπριανού για την υποδειγματική φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή μας και τους εκατοντάδες φιλάθλους μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πάντα θα προσφέρει τον σεβασμό σε οποιαδήποτε ομάδα του τον ανταποδίδει, ανεξάρτητα την κατηγορία που αγωνίζεται.

Το ίδιο έκανε ο κόσμος μας, κάνοντας μας περήφανους μία ακόμα φορά, όταν μετά το τέλος του αγώνα ζήτησαν από το προσωπικό των γηπεδούχων σακούλες ώστε να καθαρίσουν το τμήμα του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου που είχαν τοποθετηθεί με σκοπό να τον αφήσουν πεντακάθαρο όπως τον βρήκαν. (ενδεικτικά η φωτογραφία με μια από τις πολλές σακούλες που γέμισαν)».

kosmos_epidavro.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35