social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δικαίωμα στο όνειρο για Φωστήρα, 1-0 τη Θύελλα Ραφήνας

Δικαίωμα στο όνειρο για Φωστήρα, 1-0 τη Θύελλα Ραφήνας

Παραμονές του αγώνα με τη Θύελλα ο Γ. Μάγγος χαρακτήριζε το ματς, μέσω του Soccerlive, ως ένα από τα πιο κομβικά της σεζόν.

Ο Φωστήρας στάθηκε αντάξιος των περιστάσεων, πήρε τη νίκη με 1-0 και διατήρησε το δικαίωμα να «ονειρεύεται» άνοδο! Η ομάδα του Ταύρου έμεινε στο -4 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Γιούχτα, ενώ απομένουν πλέον έξι αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Το «χρυσό» γκολ για τους κιτρινόμαυρους το πέτυχε στο 47ο λεπτό ο Χριστόπουλος με σουτ μετά από ασίστ του Κρητικού. Κατά τα άλλα, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι, φτάνοντας δίκαια στην επικράτηση.

Διαιτητές: Αλατσάκης (Πειραιά), Κουρμαδιάς (Δωδεκανήσου)-Βάτος (Άρτας)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος (85' Μανωλάς), Νταούλια, Τζιάτζιος, Παπατζίκος, Θεοδωρίδης, Πινιώτης, Κρητικός, Φέκας (80' Ανδριόπουλος), Χριστόπουλος (70' Ξενοπανάγος)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης (60' Μπρέμπος), Νάκας, Φύτρος, Μαντζώρος, Μαρτίνος (85' Ντόσκας), Δημητρίου (60' Σουλτανίδης), Γκούμας, Χίσο, Τόσκα, Παντελίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35