social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Υπέκυψε στη Χαλάστρα ο Αιολικός (2-0 ο Καμπανιακός)

Υπέκυψε στη Χαλάστρα ο Αιολικός (2-0 ο Καμπανιακός)

Η διαδικασία των μπαράζ ανόδου με προορισμό τη Super League 2 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Αιολικό.

Στο ματς της πρεμιέρας, στο γήπεδο της Χαλάστρας, η ομάδα της Μυτιλήνης γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Καμπανιακό, που είχε την υπεροχή και φρόντισε να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Οι πρωταθλητές του 1ου ομίλου άνοιξαν το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό χάρη σε κοντινό πλασέ του Ξανθόπουλου, ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» μετά από δοκάρι σε κοντινό πλασέ του Κεχαγιά (1-0). Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε στο 40' με κοντινό πλασέ του Ταΐρη, σε φάση που υπάρχει υποψία επιθετικού φάουλ από τον σκόρερ σε μονομαχία με αντίπαλο αμυνόμενο λίγα δευτερόλεπτα πριν. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν κάποια από τις επιθετικές τους ενέργειες. Μοιραία το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους και πρόσφερε στους κόκκινους ένα σημαντικό «τρίποντο» για τη συνέχεια των μπαράζ.

Διαιτητές: Χρυσέλης, Κωστόγλου-Λέσι (Χαλκιδικής)

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ηλίας Σαπάνης): Γιακουμής, Π. Καθάριος (84' Καλπακίδης), Βοσκόπουλος (76' Μανιώς), Ταΐρης, Ξανθόπουλος, Σαρβανίδης (84' Παπακωνσταντίνου), Ιγνατίδης, Πόζογλου (63' Καράμπελας), Ν. Καθάριος (77' Γιαννόπουλος), Κεχαγιάς, Μπουτζίκος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Πιττάτζιης, Ποτουρίδης, Νάστος, Γκαντσίερ, Αρναούτογλου, Μουκίδης (67' Μωραΐτης), Στεφάνοβιτς, Κανελλόπουλος (75' Μπαλωμένος), Πλατέλλας (75' Μαριόλας), Καρλίτος (67' Άνθης), Μακρής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35