social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πάτησε» κορυφή με ανατροπή ο Αιολικός, 2-1 στο Γύθειο

«Πάτησε» κορυφή με ανατροπή ο Αιολικός, 2-1 στο Γύθειο

Σε ακόμη ένα ματς βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ ο Αιολικός, παρ' όλα αυτά κατάφερε να φέρει τα... πάνω κάτω και να πανηγυρίσει μία νίκη που τον φέρνει ξανά στην κορυφή του 4ου ομίλου, έστω και σε τριπλή ισοβαθμία με τον Πανιώνιο και τη Ρόδο.

Η ομάδα της Μυτιλήνης πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Γυθείου, όπου επικράτησε με 2-1 του τοπικού Πανγυθεατικού, που πάλεψε το ματς και λίγο έλειψε να κάνει τη... ζημιά!

Στο 26ο λεπτό ο Διαμαντάκος σκόραρε με σουτ και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, με τους νησιώτες να αντιδρούν άμεσα και να επαναφέρουν την ισορροπία πριν την ανάπαυλα. Ήταν το 40ο λεπτό όταν ο Ποτουρίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντινιωτάκης με κεφαλιά σημείωσε το 1-1 για τον Αιολικό, που ευτύχησε να βρει το γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 69ο λεπτό ο Νάστος έπιασε την κεφαλιά προς την εστία των γηπεδούχων, η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυνομένου και ο διαιτητής Τριανταφύλλου έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Δερμιτζάκης ένα λεπτό αργότερα για το 1-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Γιαννόπουλος και Κουρτέσης για τον Πανγυθεατικό, ο οποίος μεσοβδόμαδα αγωνίζεται με την ΑΕ Δήμου Ασώπου για το Κύπελλο της ΕΠΣ Λακωνίας.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Γκουριώτης-Μακρής (Αργολίδας)

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Σταύρος Μανιάτης): Καβαλιώτης, Χρυσικάκος, Πετρόπουλος, Κουρτέσης, Μανωλάκος, Κουτσιουμάρης (60' Κοκονόζι), Διαμαντάκος, Παναγόπουλος, Μπερδούσης (82' Κακούρος), Δασκαλάκης, Γιαννόπουλος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος (87' Άνθης), Ποτουρίδης, Νάστος, Γκαντσίερ, Αντωνίου (46' Μουκίδης), Στεφάνοβιτς, Καρλίτος (46' Δερμιτζάκης), Μακρής (93' Μούκα), Αποστολόπουλος (87' Παστρικός), Ντινιωτάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35