social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Την έκπληξη με Παναγόπουλο ο Άρης Πετρούπολης

Την έκπληξη με Παναγόπουλο ο Άρης Πετρούπολης

Θέλει να αλλάξει επίπεδο και το δείχνει με πράξεις! Ο Άρης Πετρούπολης έκανε υπέρβαση στο θέμα του προπονητή, πετυχαίνοντας συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, ο οποίος επιστρέφει να δουλέψει στη χώρα μας μετά από πέντε χρόνια εργασίας στη Σουηδία.

Ο 45χρονος προπονητής δέχθηκε κρούση από τη διοίκηση Κούστα και απάντησε θετικά, ενστερνιζόμενος το πλάνο για τη νέα σεζόν στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Έλληνας κοουτς είχε συνάντηση αρχικά με τον τεχνικό διευθυντή, Θεμη Τζεμη και αφού ο τελευταίος παρουσίασε το πλάνο της ομάδας, ο κ. Παναγουπολος ταυτίστηκε απόλυτα και έδωσε τα χέρια. 

Ο Παναγόπουλος είχε ξεκινήσει την προπονητική του πορεία από την Ελλάδα Ποντίων, για να ακολουθήσει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του όταν πήρε θέση στο τεχνικό επιτελείο του Πανιωνίου, ως άμεσος συναργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Μετά την αποχώρηση του τελευταίου ανέλαβε πρώτος προπονητής στους κυανέρυθρους και, μάλιστα, σε δύο διαφορετικές σεζόν. Στην Ελλάδα δούλεψε, επίσης, σε ΑΕΛ, Αιολικό, ΑΟ Τρίκαλα και Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στη Σουηδία εργάστηκε για τρία χρόνια στην Ακρόπολις και για άλλα δύο στην Κάρλσταντ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

"Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή, Κωνσταντίνο Παναγοπουλο.

Το κοινό όραμα μεταξύ της διοίκησης και του ταλαντούχου τεχνικού έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο νέος μας προπονητής είναι γεννημένος στις 23 Σεπτεμβρίου 1977 και εργάζονταν τα τελευταία έξι χρόνια στο πρωτάθλημα της Σουηδίας (Καρλστάντ και Ακρόπολις). Γνωστός στο ελληνικό κοινό έγινε από την παρουσία του στον πάγκο του Πανιωνιου όπου κατέγραψε πολλές συμμετοχές σε επίπεδο Superleague. Στη συγκεκριμένη ομάδα κατείχε το πόστο του βοηθού προπονητή στο πλευρό των Άκη Μάντζιου και Δημήτρη Ελευθερόπουλου πριν γίνει head coach στον σύλλογο. Επίσης έχει εργαστεί σε Αιολικό, ΑΕΛ, Τρίκαλα και Απόλλωνα Σμύρνης με μεγάλη επιτυχία. Καλωσορίζουμε τον Κώστα Παναγόπουλο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του".

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35