social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟΑΝ: Συνεχίζει στα κυανόλευκα ο Κουτούζος

ΑΟΑΝ: Συνεχίζει στα κυανόλευκα ο Κουτούζος

Παράλληλα με τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν τους στυλοβάτες της πορείας του ΑΟΑΝ τα τελευταία χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, οι ιθύνοντες της ομάδας φροντίζουν να διατηρήσουν στο δυναμικό της και εκείνους που έχουν δείξει θετικά δείγματα γραφής για το μέλλον.

Ένας από αυτούς είναι ο νεαρός Παναγιώτης Κουτούζος, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα κυανόλευκα. Η ενημέρωση του συλλόγου του Αγ. Νικολάου αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κουτούζο.
Ο 19χρονος μέσος, από τους πιο ελπιδοφόρους και από τους πιο εξελίξιμους παίκτες, ταχύτατος και ικανός κυρίως στο επιθετικό, αλλά και στο αμυντικό κομμάτι, θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της ομάδας μας, στην προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023/2024.
Ο Ιεραπετρίτης ποδοσφαιριστής έχει περάσει ένα καλό διάστημα προσαρμογής και παίρνοντας περισσότερα λεπτά και συμμετοχές την ερχόμενη σεζόν, μπορεί να έχει περισσότερο ενεργό και σημαντικό ρόλο.
Ευχόμαστε υγεία και με πολλή δουλειά και διάθεση να φτάσει στο επίπεδο που μπορεί!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35