social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Εθνικός

Πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Εθνικός

Το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά πήρε σήμερα (22/12) το απόγευμα ο Εθνικός, ολοκληρώνοντας παράλληλα με επιτυχία τις υποχρεώσεις του για το 2021.

Η ομάδα του Θ. Καλύβα πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Περάματος, όπου επικράτησε με 4-2 του τοπικού και μαχητικού Περαμαϊκού. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μόλις στο 5ο λεπτό σε σουτ του Σιάνου, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα χάρη σε σουτ του Κακοσίμου από θέση εκτός περιοχής στο 20ο λεπτό (0-1). Με την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου οι κυανόλευκοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λύγκος για το 0-2, ενώ στο 50ο λεπτό ο Δώδας με πλασέ έκανε το 0-3, «ψαλιδίζοντας» τις όποιες ελπίδες των πράσινων για την έκπληξη. Στο 63ο λεπτό ο Μαυράκης μείωσε με απευθείας χτύπημα φάουλ (1-3), με τον Φραγκόπουλο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 1-4, με σουτ στο 88ο λεπτό. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε με πλασέ στο 91ο λεπτό ο Μαυράκης με το δεύτερο προσωπικό τέρμα.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Παγουρτζής-Καρακελλές

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Αχιλλέας Ανδριανάκης): Κατσικούρης, Έξαρχος (65' Κεσανίδης), Μικρούλης (78' Ταλαμπέκος), Γκοτζάι, Λαζάκης, Δεληβασίλης, Παππάς (78' Καπέρης), Καριντζαΐδης (67' Κουτσογιαννόπουλος), Σιάνος, Μαυράκης, Παρίσης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεόφιλος Καλύβας): Μουζάκης, Πάππος (58' Νικολόπουλος), Νταούλια, Παπαγεωργίου, Αποστόλου, Ντάφλας, Κώστας (73' Φραγκόπουλος), Χαρίτος, Λύγκος, Δώδας (78' Νταγκουνάκης), Κακοσίμος (78' Μπέλερης).

 


Σχετικά άρθρα

Πανιώνιος: Τα εισιτήρια και το κάλεσμα για τη φιέστα με τον Αλμυρό!

ΑΟ Τυμπακίου: Αποδυναμωμένος αλλά και με μία επιστροφή κόντρα στον Άρη Πετρούπολης

Παράπονα φίλων Προοδευτικής για το γηπεδικό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35