social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μουστάκης: Πάμε παντού για τη νίκη, το ίδιο και στο Χαϊδάρι

Μουστάκης: Πάμε παντού για τη νίκη, το ίδιο και στο Χαϊδάρι

Σε φάση προετοιμασίας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Χαϊδάρι βρίσκεται ο ΑΟΑΝ, μετά τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο (0-0).

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ανατολή», ο Νίκος Μουστάκης τόνισε ότι σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα του αγωνίζεται με στόχο να νικήσει.

«Έχουμε στρέψει το ενδιαφέρον μας στη συνέχεια και το παιχνίδι στο Χαϊδάρι, το οποίο όμως το αντιμετωπίζουμε όπως και όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Πάμε παντού για τη νίκη, προσπαθώντας να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όλα αυτά που δουλεύουμε από την έναρξη της προετοιμασίας» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός, ενώ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο υπογράμμισε: «Ήταν σίγουρα το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα σε μια ιστορική και πολύ καλή ομάδα, που έχει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Το αποτέλεσμα του μπορώ να πω πως μας αφήνει ευχαριστημένους, αν αναλογιστούμε την δυναμική του αντιπάλου, σε συνδυασμό με το ότι δεν καταφέραμε να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και το ότι αγωνιζόμασταν για τα τελευταία είκοσι λεπτά με παίκτη λιγότερο».

Όσο για την εικόνα του ΑΟΑΝ μέχρι στιγμής απάντησε: «Η ομάδα θεωρώ πως στα περισσότερα παιχνίδια κυριαρχεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας πως είναι ένα καλά δουλεμένο σύνολο που σίγουρα έχει πολλά ακόμη περιθώρια βελτίωσης».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35