social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εθνικός: Προπονητικού χαρακτήρα τεστ με Καραβά (1-0)

Εθνικός: Προπονητικού χαρακτήρα τεστ με Καραβά (1-0)

Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του είχε σήμερα (27/8) το απόγευμα ο Βαγγέλης Χαντές στον Εθνικό.

Τρεις μέρες πριν από τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟ Κρουσώνα, η ομάδα του Πειραιά αντιμετώπισε στο γήπεδο του ΣΕΦ τον Καραβά σε προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι, με το νικηφόρο 1-0 να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Για την ιστορία, το γκολ σημείωσε ο Ζαμάνης στο 47ο λεπτό με πλασέ μετά από ασίστ του Ζωγραφάκη. Από την άλλη, στάθηκε καλά και ανταγωνιστικά η ομάδα της Π. Κοκκινιάς σε αυτό το απαιτητικό παιχνίδι.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Γ. Παπαγγελής (46' Μεζούλι), Πλουμάτος (46' Ε. Παπαγγελής), Κρητικός (46' Ζωγραφάκης), Κατσογιάννης (30' Χρούστινετς (65΄Λαμάι)), Θεοδώρου (46' Κουτσοποδιώτης), Παπαδάκης (30' Μαλάι), Πολύζος (46' Τσιάβος), Μπουτσικάρης (46' Αντωνίου (65' Νταούλιας)), Ντινιωτάκης (46' Κυριαζής), Γεωργούσης (15' λ.τρ. Ζαμάνης (65' Πούλος)), Σέχου (65' Σεκούμπα)

ΚΑΡΑΒΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Παπαπούλιος, Γκούμας, Κωστόπουλος, Τηλιγάδας, Σιδηρόπουλος, Ζαμπέτης, Παυλίδης, Μουσάι, Ζότο, Δανασής, Ρούπι.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Αγγελόπουλος, Μπιλίμπασι, Βαλμάς,αλλά και τέσσερις υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35