social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Την Κυριακή 2/7 η Γενική Συνέλευση της Ερμιονίδας

Την Κυριακή 2/7 η Γενική Συνέλευση της Ερμιονίδας

Το εξής δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ενωση Ερμιονίδας, σε σχέση με τη Γενική Συνέλευση για την οποία διαβάσατε στο Soccerlive σε ρεπορτάζ της Παρασκευής (23/6)

Αναλυτικά, αναφέρει: «Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, στις 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, ορίστηκε η σύγκληση της

Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της ΑΕ Ερμιονίδας, ώστε να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις, που θα καθορίσουν το μέλλον και τη συνέχεια της ομάδας μας.

Βάσει του καταστατικού (άρθρο 16) του συλλόγου, αυτή θα είναι η τρίτη κατά σειρά διαδικασία σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης, αφού οι δυο προηγούμενες κρίθηκαν άκαρπες, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα για την εξεύρεση λύσης σε σημαντικά θέματα, εν όψει και του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπως της εκλογής νέου ΔΣ.

Η παρουσία όλων των μελών, καθώς και όσων ενδιαφέρονται και αγαπούν την ΑΕ Ερμιονίδας, είναι απαραίτητη, σε μια πολύ κομβική στιγμή για την πορεία της ομάδας. Καλείστε όλοι να δώσετε το «παρών».

Οι βάσεις για να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του συλλόγου μας υπάρχουν, έφτασε η ώρα των πράξεων. Πορευόμαστε όλοι μαζί, προσφέροντας πολλά οφέλη στην περιοχή μας και ειδικά στα νέα παιδιά». 

 


Σχετικά άρθρα

«Σκόνταψε» στου Ρέντη ο Αλμυρός, 0-0 με Ατρόμητο Πειραιά

Άρης Πετρούπολης: Η σκέψη στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Υπέγραψε ο Μενδρινός στο Κερατσίνι

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35