social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟΑΝ: Νέος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Μ. Σπυριδάκης!

ΑΟΑΝ: Νέος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Μ. Σπυριδάκης!

Στη ομάδα του Αγίου Νικολάου, εντάσσεται ο Μανόλης Σπυριδάκης.

Έχοντας θητεύσει σε πολλές ομάδες του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου, ο Μανόλης Σπυριδάκης επιστρέφει στον ΑΟΑΝ, ώστε να ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Μανόλη Σπυριδάκη στο σωματείο.
Ένας άνθρωπος με σπουδαία καριέρα στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου αγωνιζόμενος με μεγάλη επιτυχία μέχρι και την Α’ εθνική, γυρίζει στον Άγιο Νικόλαο, απ’ όπου και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία, φορώντας τη φανέλα με το μπλε αστέρι στις πιο ένδοξες σεζόν για την ομάδα μας από την περίοδο 1997-98 μέχρι και το 2002-03 με σημαντική συμβολή στις εξαιρετικές πορείες σε Β’ και Γ’ εθνική, κρίθηκε ο καταλληλότερος για την σημαντική θέση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος.
Έπειτα από την επιτυχημένη συνεργασία του τα τελευταία χρόνια στη Νίκη Σητείας, συμφώνησε να γίνει και πάλι μέλος της οικογένειας του ΑΟΑΝ, σε ένα σημαντικό πόστο για την προσπάθεια μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, περιόδου 2023/24.
Τον υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και είμαστε σίγουροι για μια εξαιρετική συνεργασία για την σωστή λειτουργία της ομάδας μας!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35