social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Την έκπληξη με Χαντί ο Αλμυρός

Την έκπληξη με Χαντί ο Αλμυρός

Σε ένα μεγάλο μεταγραφικό μπαμ προχώρησε ο Αλμυρός, που έκανε δικό του τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και του Εργοτέλη, Άγγελο Χαντί.

Εξαιρετική μεταγραφή για τον Αλμυρό του Μανώλη Σουτζή, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Θωμάς Γαβαλάς ήρθε σε συμφωνία με τον Άγγελο Χαντί, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή.

Με συμμετοχές τόσο στην Super League 1, όσο και στην Super League 2 o διεθνής με την Ιορδανία, ικανότατος μεσοεπιθετικός θα συμβάλει στην προσπάθεια της νέας σεζόν στον Αλμυρό,  με την ομάδα του Γαζίου.

Η ανακοίνωση

Η Διοίκηση του Αλμυρού κ ο Πρόεδρος Θωμάς Γαβαλάς ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τον ικανότατο μεσοεπιθετικό Άγγελο Χαντι.
Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Άγγελο , έναν ποδοσφαιριστή διεθνή καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ιορδανίας. Η αξία του είναι γνωστή με την πορεία του στα ελληνικά γήπεδα να μιλάει από μόνη της.
Διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας μας κ η βοήθεια του θεωρούμε ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας.
Αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου(Attacking Midfield) με την ικανότητα να καλύπτει με την ίδια άνεση και τα άκρα (Left-Right Winger).
Ο Άγγελος Χαντί έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων σε Εργοτέλη, ΟΦΗ, Ηρακλή, Άρη, Αήττητο Σπάτων, Λουφτετάρι, Καβάλα, ΟΦ Ιεράπετρας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής.
Καλωσορίζουμε τον Άγγελο στην οικογένεια του Αλμυρού και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35