social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟΑΝ: Επίσημο του Κατσικοκέρη

ΑΟΑΝ: Επίσημο του Κατσικοκέρη

Ένα δεινό σκόρερ πρόσθεσε στο ρόστερ της νέας σεζόν ο ΑΟΑΝ που τη Δευτέρα το βράδυ ανακοίνωσε την απόκτηση του 35χρονου πρώην επιθετικού του Αλμυρού Νίκου Κατσικοκέρη κάνοντας μια σημαντική προσθήκη στη θέση του σέντερ φορ με ένα πολύπειρο παίκτη με πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις. 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Κατσικοκέρη.
Ο γεννημένος στις 19/06/1988 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα, έχει αγωνιστεί στον Παναιτωλικό από τον οποίο και ξεκίνησε, ενώ στη συνέχεια φόρεσε ακόμη τις φανέλες των Τηλυκράτη Λευκάδας, Κερατσίνι, Πλατανιά, Εργοτέλη, ΑΕΚ, Πανθρακικό, Παναιγιάλειο, Παναργειακό, Ερμή Ζωνιανών, Εθνικό Πειραιώς, Επισκοπή, ΟΦΙ, Γιούχτα και Αλμυρό. Είναι ένας παίκτης ο οποίος εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι έχει μεγάλες εμπειρίες και πλούσιες παραστάσεις έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και στον Άγιο Νικόλαο και έχοντας υγεία και με πολλή δουλειά, να βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων της!
«Να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο»
Για την συνεργασία του με την ομάδα μας, ο Κατσικοκέρης, είπε «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να τραβήξω το ενδιαφέρον και τελικά να συνεργαστώ με την ομάδα του ΑΟΑΝ. Είναι τιμή για μένα να φορέσω αυτή την ιστορική φανέλα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζομαι στην Κρήτη και έχω βρεθεί αντίπαλος αυτής της ομάδας είχα πάντα ένα σεβασμό και θα δώσω τα πάντα ώστε να καταφέρει η ομάδα να πετύχει το στόχο της και να μπορέσουμε να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο, θέλοντας τον σε κάθε παιχνίδι ως δωδέκατο παίκτη μας.
Οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ με προσέγγισαν με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Μου έδωσαν να καταλάβω το μέγεθος της ομάδας και θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο και όλη τη διοίκηση, όπως και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, ξεκινώντας μια συνεργασία η οποία από την πρώτη στιγμή πίστευα ότι μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό».

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35