social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επισκοπή: Απέκτησε Γιαγκιόζη Χιντζίδη πάει για Βαλαβανόπουλο και Χάιδο

Επισκοπή: Απέκτησε Γιαγκιόζη Χιντζίδη πάει για Βαλαβανόπουλο και Χάιδο

Σε δύο ακόμη είναι έτοιμη να προχωρήσει η Επισκοπή χτίζοντας σιγά-σιγά τα κομμάτια του πάζλ του φετινού ρόστερ της ομάδας.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης σε συνεργασία με την διοίκηση της Επισκοπής τρέχουν… να γεμίσουν το ρόστερ της Ρεθυμνιώτικης ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Έτσι μετά από την αποκάλυψη για αρχική συμφωνία με Χιντζίδη, Γιαγκιόζη το Rethymnosports.gr φέρνει στο προσκήνιο δύο ακόμη «χτυπήματα» της Επισκοπής, όπου απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για την επισημοποίηση της συνεργασίας τους.

Τα τυπικά λοιπόν απομένουν, ώστε η Επισκοπή να βάλει στην γραμμή της έναν εξαιρετικό σέντερ φορ, με μεγάλη εμπειρία στην Γ’ Εθνική. Τα λόγια είναι περιττά για τον 28χρονο Καβαλιώτη επιθετικό Νίκο Βαλαβανόπουλο, ο οποίος είχε φτάσει σχετικά κοντά με την Επισκοπή και το 2018. Ποδοσφαιριστής που έχει δουλέψει με τον πρώην τεχνικό της Επισκοπής Κώστα Ανυφαντάκη στην Καβάλα, την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στην ΑΕ Μυκόνου, ενώ ακόμη έχει φορέσει τις φανέλες των Κ20 ΠΑΕ Ξάνθης, ΠΟΑ, Ηρακλή Καβάλας, Νέστου Χρυσούπολης, Πανθηραϊκού, Δαμάστας και Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου.

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται και η περίπτωση του 21χρονου δεξιού οπισθοφύλακα Αλέξανδρου Χάϊδου που πέρσι είχε μια πολύ καλή χρονιά με την Μαρκό. Αν και μόλις 21 ετών έχει αγωνιστεί μια τριετία στην Γ’ Εθνική, έχοντας και την διετία με τον Αστέρα Βάρης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35