social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Βόμβα» με Γιαννιτσανη στον Φωστήρα

«Βόμβα» με Γιαννιτσανη στον Φωστήρα

Την απόκτηση του Νίκου Γιαννιτσάνη ανακοίνωσε ο Φωστήρας

“Το ΔΣ του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Γιαννιτσάνης!! Ο 𝟰𝟯 φορές διεθνής σέντερ φορ με την Εθνική Ελπίδων της χώρας μας, αφού τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομαδας μας, υπέγραψε το νέο του συμφωνητικό κι έτσι από σήμερα είναι κάτοικος Ταύρου. Ο 𝟮𝟵χρονος σέντερ φορ, ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τη σεζόν 𝟮𝟬𝟭𝟮-𝟮𝟬𝟭𝟯. Ακολούθησαν Νίκη Βόλου, Λαμία και ΑΕΛ στη 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲!! Με πάνω από 𝟮𝟬𝟬 συμμετοχές και περισσότερα από 𝟱𝟬 γκολ σε 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝟮 και 𝗙𝗼𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹𝗹 𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲, είναι σίγουρο ότι ο πολύπειρος στράικερ θα βοηθήσει τα μέγιστα. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανελευσινιακό, Τρίκαλα, 𝗭𝗙𝗖 𝗠𝗲𝘂𝘀𝗲𝗹𝘄𝗶𝘁𝘇, Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΕΕΚ Κυρενια, Κηφισιά, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Προοδευτική στη 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝟮.
Νίκο σε καλωσορίζουμε στην κιτρινόμαυρη οικογένεια και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!»

(στην φωτό το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα μαζί με τον Αντιπρόεδρο Σταμάτη Καζαντζή και τον Τεχνικό Διευθυντή Μανώλη Βαμβακερή)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35