social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: Τυχεροί όσοι θα δουλέψουμε σε αυτόν τον όμιλο

Χαντές: Τυχεροί όσοι θα δουλέψουμε σε αυτόν τον όμιλο

Μία σειρά από σπουδαία ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου συνθέτουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Πίσω από αυτές τις ομάδες, βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται, που μοχθούν καθημερινά για να πετύχουν τους στόχους του συνόλου και να αφήσουν, συγχρόνως, όσο πιο έντονο γίνεται το δικό τους αποτύπωμα στο άθλημα που τραβάει σαν μαγνήτης τα βλέμματα. Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του τεχνικού του Εθνικού, Βαγγέλη Χαντέ, όπως το πρόσθεσε δίπλα στην κεντρική τοποθέτησή του μπροστά στην κάμερα του Soccerlive: «Θεωρώ πως είμαστε τυχεροί όλοι όσοι συμμετέχουμε σε έναν τέτοιο όμιλο, είτε είμαστε προπονητές, είτε ποδοσφαιριστές, είτε οι υπόλοιποι άνθρωποι που εργάζονται στις ομάδες. Πρόκειται για δυνατές και ιστορικές ομάδες, για ομάδες που έχουν ενισχυθεί πολύ και οι οποίες δημιουργούν την αίσθηση πως θα είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Πιστεύω πως όλοι θα φανούμε αντάξιοι της προσμονής, με την οποία αναμένει ο κόσμος αυτό το πρωτάθλημα».

Σημειώνεται πως στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους οι Πειραιώτες θα φιλοξενηθούν στο Περιστέρι από τον Ήφαιστο στις 12 Αυγούστου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35