social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χτύπησε» με Μαρτσάκη ο ΑΟΑΝ!

«Χτύπησε» με Μαρτσάκη ο ΑΟΑΝ!

Έκανε την υπέρβαση ο ΑΟΑΝ και έφερε στα μέρη του έναν ποδοσφαιριστή που μετράει περισσότερες από διακόσιες συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες της χώρας μας και της Κύπρου!

Με τα κυανόλευκα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Στέφανος Μαρτσάκης, ο οποίος «κατεβαίνει» στη Γ' Εθνική μετά από μία σεζόν στη Super League 2 με τα χρώματα της ΠΑΕ Χανιά. Ο 33χρονος επιθετικός έχει να επιδείξει 10 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα του Πλατανιά, ενώ το βιογραφικό του κοσμείται από πληθώρα ομάδων κατά κύριο λόγο σε νησιωτικά εδάφη. Η ενημέρωση της νέας του ομάδας αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέφανο Μαρτσάκη.
Ο γεννημένος στις 24/05/1990 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή. Στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα, έχει αγωνιστεί σε Δόξα Παχιανών, Πλατανιά, Επισκοπή, ΑΟ Χανιά, ΟΦΗ, Αρη Λεμεσού, Δόξα Δράμας, ΠΑΕΕ Κερύνειας, ΘΟΪ Λακατάμιας, ΟΦ Ιεράπετρας, Ιάλυσο Ρόδου, Ρόδο και ΠΑΕ Χανιά, στα πρωταθλήματα Α', Β' και Γ' Εθνικής, αλλά και Κύπρου.
Τον υποδεχόμαστε στον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε να έχει υγεία, προκειμένου να αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές της νέας σεζόν, στην καλή πορεία της ομάδας μας!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35