social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύγισε στην Πάτρα ο ΠΑΟ Ρουφ (2-1 η Παναχαϊκή)

Λύγισε στην Πάτρα ο ΠΑΟ Ρουφ (2-1 η Παναχαϊκή)

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε στην Πάτρα μήπως και βελτιώσει λίγο παραπάνω τους συσχετισμούς ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, ο ΠΑΟ Ρουφ δεν μπόρεσε στο τέλος να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Αθήνας λύγισε απέναντι στην Παναχαϊκή, γνώρισε την ήττα με 2-1 και, πλέον, θα υποδεχθεί τον Μακεδονικό το ερχόμενο Σάββατο (11/6) με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα του δώσει και το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της ανόδου στη Super League 2. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Κέρη άνοιξε το σκορ με σουτ μετά από σέντρα του Χαντί (1-0), με τους κόκκινους να προσπαθούν να απαντήσουν στη συνέχεια. Μάλιστα, στο 55ο λεπτό ο Καλλέργης «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νατσιόπουλου. Στο 83ο λεπτό ο Κέρη «χτύπησε» ξανά και με σουτ μετά από γύρισμα του Αλεξόπουλου έγραψε το 2-0. Το μόνο που πρόλαβαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-1 με σουτ του Καλλέργη στο 85' μετά από ασίστ του Νιτσάκη.

Διαιτητές: Μπούτσικος, Αγγελόπουλος-Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Λιποράτσε, Καρπαθάκης, Τσακμάκης, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος, Χαντί (57' Τεγούσης), Μπουρλάκης (87' Παπαχρονόπουλος), Λιμάτσι (46' Καρακλάιτς), Αλεξόπουλος, Κέρη (90' Στασινόπουλος)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κουνάδης, Βενάρδος, Ζάχη (78' Θεοδώρου), Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Αλεξίου (78' Λαθούρης), Νιτσάκης, Φιλιμέγκας (57' Ψυχογιός), Μάντζιος, Καλλέργης, Στεφάνοβιτς (39' Νατσιόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35