social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άξιος ο Ηλυσιακός, 1-0 τον ΑΟΑΝ!

Άξιος ο Ηλυσιακός, 1-0 τον ΑΟΑΝ!

Συνήθισαν από πέρσι να... πανηγυρίζουν στον Ηλυσιακό και φαίνεται πως... σκοπεύουν να το κάνουν και φέτος, παρότι το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει!

Η ομάδα του Α. Μαντζούνη έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, καθώς πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-0 στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου απέναντι στον ΑΟΑΝ. Οι κιτρινόμαυροι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και δικαίως έφτασαν στο «τρίποντο», χάρη σε κεφαλιά του Κράσι μετά από ψηλοκρεμαστή σέντρα του Τσέργα στο 67' (1-0). Ένα λεπτό νωρίτερα (66') είχε σκοράρει επίσης με κεφαλιά ο Κατσικοκέρης μετά από σέντρα του Πλουσή, όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό Μαυρομάτη σε μία οριακή φάση.

Στις αρχές του το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, όμως όσο περνούσε η ώρα ο Ηλυσιακός γινόταν πιο πιεστικός. Στο 3' ο Μπαλασάκης απέκρουσε σουτ του Πήλιου, στο 10' ήταν η σειρά του Γκλώτσου να δείξει τα αντανακλαστικά του σε σουτ του Χαρίτου, στο 28' ο Κράσι σούταρε από κοντά και ο γκολκίπερ των Κρητικών έσωσε με τα πόδια, στο 32' μπλόκαρε σε σουτ του Τσέργα από θέση εκτός περιοχής, στο 41' σε σουτ του Καρλίτος από την περιοχή απέκρουσε ο Μπαλασάκης και στο 42, σε τετ α τετ με τον Γκλώτσο, ο Κράσι είδε την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηλυσιακός ανέβασε στροφές και έφτασε στην επικράτηση. Στο 49' ο Κράσι σούταρε ψηλά άουτ, για να φτάσουμε στο 67' όπου βρήκε δίχτυα με κεφαλιά για το τελικό 1-0. Στο 70' η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ από κοντινό σουτ του Νοκάι, σε μία από τις τελευταίες καλές στιγμές του ΑΟΑΝ μήπως και αποτραπεί η ήττα.

Διαιτητές: Σπήλιος (Κορινθίας), Καραγιάννης-Μαυρομάτης (Δυτ. Αττικής)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασακης, Χρηστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Κάρδαρης, Ταχιράι, Κασσιανός (75' Μακρίδης), Χαρίτος, Κράσι (71' Καλός), Μαρίνου (58' Λέκκας), Τσέργας (75' Γιαννόπουλος)

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γκλώτσος, Μουστάκης, Πυθαρούλης, Καρλίτος, Τσανάι, Πλουσής (83' Αλεξάκης), Κατσικοκέρης, Πύλιος, Σένκα, Μαρτσάκης (56' Νοκάι), Φουκαράκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35