social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μήνυμα αισιοδοξίας ο Απόλλων Σμύρνης, 1-1 με Αλμυρό

Μήνυμα αισιοδοξίας ο Απόλλων Σμύρνης, 1-1 με Αλμυρό

Υπό «κανονικές» συνθήκες ένα ισόπαλο αποτέλεσμα σε αυτό το Πρωτάθλημα και σε εντός έδρας παιχνίδι, δεν θα μπορούσε να αποτελεί αιτία... χαράς για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η σημερινή (17/9) του εμφάνιση, ωστόσο, σε αυτή την «πρόωρη» πρεμιέρα και με δεδομένο ότι πρόκειται για μία ομάδα που ξεκίνησε να χτίζεται αργά και από το «μηδέν», έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στους φιλάθλους του, που στην πλειοψηφία τους έχουν «αγκαλιάσει» την προσπάθεια για επανεκκίνηση και σήμερα έσπευσαν στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» για να δώσουν ώθηση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ρολάντ Γκόμεζ. Το τελικό 1-1 στην αναμέτρηση με τον Αλμυρό ήταν σε γενικές γραμμές δίκαιο, με τους Κρητικούς να πατούν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και τους κυανόλευκους να υπερέχουν στο δεύτερο.

Μόλις στο 4ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ για το 0-1 ο Χαντί. Συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι και σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να απειλήσουν εκ νέου. Με την πάροδο του χρόνου η «ελαφρά ταξιαρχία» γινόταν καλύτερη, μετέφερε το παιχνίδι προς το μισό του γηπέδου όπου αμυνόταν ο Αλμυρός και, μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση. Επωφελήθηκε, ασφαλώς, και από την αποβολή του Κοντογιάννη απευθείας με κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο στο 76', γεγονός που ενέτεινε την πίστη στις τάξεις των γηπεδούχων. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε πράγματι λίγο αργότερα, στο 83ο λεπτό, έπειτα από θαυμάσιο σουτ του Παπαχρονόπουλου που έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας του Χανιωτάκη. Οι Απολλωνιστές έψαξαν το νικητήριο γκολ στο υπόλοιπο του αγώνα, όμως δεν μπόρεσαν να το... βρουν, με το ισόπαλο 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Ξουρίδας-Κακάνης (Ανατ. Αττικής)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρόναλντ Γκόμεζ): Νίκας, Ρέτζος (69' Πριόνας), Λαμάι, Λιάκος, Πανουργιάς, Πατίλας (80' Ανδριανής), Σάλλα, Παπαχρονόπουλος, Σπαρτιάτης (74' Πέρντομο), Πιαστόπουλος, Κορφιάτης

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Πατινιωτάκης, Παπαδομιχελάκης, Πιερτζιακόμι (82' Ξενοκτιστάκης), Κουτάντος, Καστελλιανάκης (56' Νικολακάκης), Χαντί (56' Βουϊδάσκης), Γιαλούσης, Κοιλιάρας (69' Τουργαΐδης), Κοντογιάννης, Ρέγιες (69' Ενγκουέμ).

(photo: ΓΣ Απόλλων Σμύρνης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35