social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άχαρο» ξεκίνημα για Εθνικό, 0-0 με ΑΟ Υπάτου

«Άχαρο» ξεκίνημα για Εθνικό, 0-0 με ΑΟ Υπάτου

Δεν μπόρεσε να συνοδεύσει με νικηφόρο αποτέλεσμα ο Εθνικός την πρεμιέρα του στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν στο γήπεδο Περάματος τον ΑΟ Υπάτου, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία που σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζεται δίκαιη. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους σταδιακά να ανεβάζουν απόδοση και να αποκτούν την υπεροχή, χωρίς όμως να καταφέρνουν να τη μετουσιώσουν. Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανόλευκοι απείλησαν κυρίως σε μία περίπτωση με τον Αντωνίου, ενώ στο δεύτερο είχαν μεγάλες ευκαιρίες σε τετ α τετ των Μακρυγιάννη και Σεκούμπα, όπου η μπάλα έφυγε μόλις άουτ σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Από την άλλη, οι Βοιωτοί είχαν ένα σουτ του Μπούση από καλή θέση λίγο πάνω από τα δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυνομένων σε δύο περιπτώσεις με πρωταγωνιστή τον Ποτουρίδη.

Διαιτητές: Ζαφείρης (Ηρακλείου), Βιτσεντζάτος-Παντελίδου (Ανατ. Αττικής)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Αγγελής Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Χρούστινετς (60' Θεοδώρου), Μαλάι (80' Τσιάβος), Πολύζος (80' Μπουτσικάρης), Ντινιωτάκης, Κυριαζής (60' Σεκούμπα), Μακρυγιάννης, Αντωνίου (70' Σέχου)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Αθανασόπουλος, Ντρούγκας (85' Αρμένης), Σταγάκης, Μκρτσιαν, Μπακαούκας, Γλυνός, Μπούσης, Ζαχαρός (70' Βαλμάς), Τσίπρας, Αλμπάνης (60' Κωνσταντίνου), Ποτουρίδης (85' Μπάρο).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35