social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς νικητή το ρεθυμνιώτικο ντέρμπι του Ερμή με την Επισκοπή (2-2)

Χωρίς νικητή το ρεθυμνιώτικο ντέρμπι του Ερμή με την Επισκοπή (2-2)

Είχε γκολ και θέαμα το ντέρμπι του Ρεθύμνου στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στον 4ο όμιλο, δεν ανέδειξε όμως νικητή.

Ερμής Ζωνιανών και Επισκοπή έμειναν στο ισόπαλο 2-2, με τους γηπεδούχους να είναι εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 25' με προβολή του Λίτσκα μετά από φάουλ του Γκελοσάνι (1-0), έχοντας αποκτήσει μάλιστα και το αριθμητικό πλεονέκτημα ένα λεπτό νωρίτερα λόγω αποβολής του Κεφαλά με απευθείας κόκκινη κάρτα. Παρ' όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή με οδηγό τον Βαλαβανόπουλο, ο οποίος σημείωσε στο 45' το 1-1 με κοντινή προσπάθεια από πάσα του Κίτου και στο 53' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το 1-2. Ο Ερμής δεν πτοήθηκε, αντιθέτως ευτύχησε να φτάσει στην ισοφάριση στο 57' χάρη σε δυνατό σουτ του Κουκούλη μετά από πλάγιο άουτ του Γκελοσάνι.

Διαιτητές: Σαμιωτάκης, Μπλαβάκης-Κατσογιάννης (Ηρακλείου)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Χρήστου, Ζερβός (50' Ρουμπάκης), Γεμιστός, Σαρρής, Πλιάτσικας, Μπαμπουλάκης, Κεφαλούκος, Αριστεινίδης (58' Κουκούλης), Λίτσκας (77' Κωστάκης), Βιτώρος, Γκελοσάνι

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Γιαγκιόζης, Χάιδος, Μίχος, Κίτος (75' Σουρνάκης), Κεφαλάς, Πάτας, Ζαχαράκης, Ντότης (78' Τζωρτζινάκης), Δωματάς (58' Αζίζι), Βαλαβανόπουλος, Δημητρακούδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35