social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρναούτης: Είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας

Αρναούτης: Είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας

Σε προσωπική δήλωση μέσω της επίσημης σελίδας της Προοδευτικής στο φέισμπουκ προχώρησε ο Δημήτρης Αρναούτης μετά την ήττα στο Χαϊδάρι και λίγα εικοσιτετράωρα πριν το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης.

Ο έμπειρος προπονητής θέλησε μέσω αυτής να εξηγήσει πως είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας, με βάση τις συνθήκες κάτω από τις οποίες «χτίστηκε» για το νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Αναλυτικά, στη δήλωσή του υπογραμμίζει:

«Το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικης είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων ετών. Η διοίκηση του κ Μαλαδάκη ανέλαβε το καλοκαίρι την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία και πραγματικά της αξίζουν συγχαρητήρια για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Στο αγωνιστικό κομμάτι εγώ και οι συνεργάτες μου αναλάβαμε μια ομάδα που είχε μόνο ένα δελτίο από την περσινή χρονιά (Μεγαρίτης) και έπρεπε με περιορισμένα οικονομικά δεδομένα και μέσα σε ενάμιση μήνα να δημιουργήσουμε ένα σύνολο από το μηδέν. Είναι λογικό λοιπόν να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση αφού είμαστε μια καινούρια ομάδα με το μικρότερο ρόστερ της κατηγορίας. Στόχος της ομάδας για φέτος είναι η γρήγορη σωτηρία και από εκεί και πέρα, παιχνίδι με παιχνίδι, θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας που είναι δίπλα μας στη φετινή δύσκολη προσπάθεια».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35