social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρναούτογλου: Στο ποδόσφαιρο κέρδισα πολύ περισσότερα απ' όσα στερήθηκα

Αρναούτογλου: Στο ποδόσφαιρο κέρδισα πολύ περισσότερα απ' όσα στερήθηκα

Την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο για να αφοσιωθεί στην επαγγελματική του δραστηριότητα γνωστοποίησε αιφνιδίως πριν από λίγες ημέρες ο Παναγιώτης Αρναούτογλου.

Ο 27χρονος ακραίος αμυντικός, ο οποίος προσφάτως είχε συμφωνήσει με την Προοδευτική, αναφέρθηκε στην απόφασή του μέσω ανάρτησης στο Instagram, σημειώνοντας ότι κέρδισε πολλά περισσότερα από όσα στερήθηκε. Χαρακτηριστικά, σημειώνει:

«Εκτιμάς την στιγμή παρά μόνο όταν γίνεται ανάμνηση, έτσι λένε... Εγώ πάλι στον χώρο αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο, έζησα πολλές στιγμές, όλες στο έπακρο αλλά γνώρισα και πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους.

Απόλαυσα κάθε προπόνηση, κάθε αγώνα, κάθε προετοιμασία, κάθε σεζόν, κάθε ώρα στα αποδυτήρια κάθε αποστολή και κάθε ταξίδι με τους συμπαίκτες μου από μικρό παιδί. Ο χρόνος όμως, μου δίδαξε πως το ουσιώδες είναι να εκτιμώ τους ανθρώπους, περισσότερο από τις στιγμές.

Έτσι λοιπόν τώρα που πολύ συνειδητά αποφάσισα, αν και σε νεαρή ηλικία, να σταματήσω τον επαγγελματικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνω πια ως φίλαθλος έκανα ένα μικρό απολογισμό.

Συμπέρανα λοιπόν πως κέρδισα πολύ περισσότερα από όσα στερήθηκα, ωρίμασα, διαμόρφωσα τον χαρακτήρα και το τρόπο σκέψης μου, και προπαντώς έκανα πραγματικούς φίλους μέσα στο ποδόσφαιρο. Συνεπώς άξιζε τον κόπο κάθε θυσία για αυτό και δεν μετάνιωσα ποτέ για τίποτα.

Τέλος, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και την γυναίκα μου, διότι με στήριξαν σε όλες τις επιλογές μου (σωστές και μη) , δίχως να τις κρίνουν και δίχως όρια. Είναι ευκαιρία από εδώ και πέρα να αναπληρώσω τα χρόνια που ήμουν μακριά τους. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!»

(photo: sportlesvos.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35