social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Εράνη Φιλιατριών πιο δυνατή το 2024

Η Εράνη Φιλιατριών πιο δυνατή το 2024

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Ερανη Φιλιατρών
Η αγωνιστική διακοπή των Χριστουγέννων αφήνει στην ομάδα μας μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς μπορεί να μην μάζεψε τους βαθμούς που δικαιούταν με βάση την συνολική της απόδοση, ωστόσο τα σημάδια βελτίωσης ήταν εμφανής σε όλα τα επίπεδα.
Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν την Εράνη να αποδίδει θελκτικό ποδόσφαιρο και να παράγει πληθώρα ευκαιριών, δίχως να υστερήσει αγωνιστικά κόντρα σε αντιπάλους με δυσθεώρητα μπάτζετ, βγάζοντας μέσα στο γήπεδο πάθος, ψυχή και αυταπάρνηση, σαν μια σιωπηλή υπόσχεση για το άμεσο μέλλον.
Παρατηρώντας με ικανοποίηση τις μεστές εμφανίσεις του συλλόγου η διοίκηση αποφάσισε να τροφοδοτήσει εμπράκτως την προσπάθεια που συντελείται με ποδοσφαιριστές που η άφιξη τους θα ενδυναμώσει το ρόστερ, εν όψει της απαιτητικής συνέχειας, σε μια κίνηση που εμπεριέχει και πνευματική επίδραση στο έμψυχο δυναμικό.
Το μεταγραφικό παράθυρο ξεκινάει τις επόμενες μέρες και ο προπονητής με τους συνεργάτες του βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με την διοίκηση, αναφορικά με τις νέες προσθήκες παικτών που αναμένεται να ανακοινωθούν με κάθε επισημότητα μέσα στα επόμενα 24ωρα.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35