social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλό ρυθμό ο Ηλυσιακός με Δόξα Βύρωνος (3-0)

Καλό ρυθμό ο Ηλυσιακός με Δόξα Βύρωνος (3-0)

Θετική εικόνα και καλό ρυθμό είχε σε έναν ακόμη φιλικό αγώνα ο Ηλυσιακό, του οποίου η προετοιμασία για το νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής εξελίσσεται σε σταθερές βάσεις.

Στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου η ομάδα του Α. Μαντζούνη επιβλήθηκε με 3-0 της Δόξας Βύρωνος, έχοντας για ακόμη μία μέρα σε... κέφια τον Χριστόπουλο ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ. Από την άλλη, οι κυανόλευκοι πάλεψαν σε ένα υψηλού βαθμού δυσκολίας παιχνίδι, ωστόσο φάνηκε πως χρειάζονται αρκετή δουλειά αλλά και προσθήκες.

Μετά από μισή ώρα αγώνα οι κιτρινόμαυροι πήραν το προβάδισμα με θαυμάσιο σουτ του Χριστόπουλου από θέση εκτός περιοχής (1-0) και στο 53ο λεπτό ο ίδιος παίκτης με πλασέ μετά από γύρισμα του Κάρδαρη έγραψε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 70' έπειτα από πλασέ του Άνχελ από θέση εκτός περιοχής.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Τόλα, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος, Ρέτζο, Κούτρας, Ταχιράι, Χριστόπουλος, Χαρίτος, Σινομάτι, Μαρίνου, Τσέργας

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Άνχελ, Βρυώνης, Γιαννόπουλος, Κράσι, Κατσαρός, Φρρόκου, υπό δοκιμή, υπό δοκιμή, υπό δοκιμή

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λουκάς Ρόπας): Τζίνας, Σκόρδος, Βουτάς, Βακερλής, Τζάρτζαλος, Λάχας, Φυρίγος, Κουτσαυτίκης, Χαλβατζής, Πλούμης, Λεβέντης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Φλάβιο, Σίλβα, Χριστοδουλάκης, Τσακναρής, όπως και ορισμένοι ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία.

 


Σχετικά άρθρα

Θέμα soccerlive I Πήραν δανεικό τον Λιάπη τα Ιλίσια 2004

Κωνσταντινίδη από Παγκράτι τα Σούρμενα

ΑΟ Χαϊδαρίου-Ολυμπιακός Λιοσίων 0-0 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35