social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλησιάζει την άνοδο ο Παναργειακός (3-0 τον ΑΟ Πυλίου)

Πλησιάζει την άνοδο ο Παναργειακός (3-0 τον ΑΟ Πυλίου)

Άλλη μία αγωνιστική, η 32η, πέρασε χωρίς να φέρει ανακατατάξεις στην κορυφή του 3ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Εκεί εξακολουθεί να βρίσκεται ο Παναργειακός, ο οποίος νίκησε με 3-0 τον ΑΟ Πυλίου και παρέμεινε στο +1 από την Κόρινθο, ενώ πλέον απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το φινάλε του «μαραθωνίου». Η ομάδα του Γ. Βαζάκα υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Άργους το συγκρότημα από την Κω και επικράτησε με 3-0, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου. Στο 23' ο Ελευθεριάδης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ηλιόπουλος για το 1-0, στο 47' ο Τσιώλης με σουτ μετά από σέντρα του Ντε Σόουζα έγραψε το 2-0 και στο 55' ο τελευταίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από ασίστ του Παναγιώτου για το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Λαθύρης (Ευρυτανίας), Καρακελές-Πετρίδης (Πειραιά)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Τσάνι (56' Σακελλαρόπουλος), Πρίκας (62' Μαρίνης), Ελευθεριάδης (56' Καρυπίδης), Τσιώλης, Ηλιόπουλος (73' Γάσπαρης), Ντε Σόουζα (73' Τσιράκης)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Μούλας (90' Ήλιος), Παπαναστασίου, Μπριλάκης, Αλιμερκάι (46' Μπρέμπος), Τσιτσεκίδης, Τσατσακλάς, Χατζηνικολάου, Βουκομάνοβιτς, Μεντής, Λάντζιος (90' Κυπραίος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35