social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δίνει τη μάχη του ο Παναιγιάλειος (1-1 στη Ραφήνα με τη Θύελλα)

Δίνει τη μάχη του ο Παναιγιάλειος (1-1 στη Ραφήνα με τη Θύελλα)

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στον 3ο όμιλο ο Παναιγιάλειος είναι αναγκασμένος να παλέψει για την αποφυγή της 11ης θέσης που -βάσει Προκήρυξης- θα οδηγήσει σε μπαράζ για τη σωτηρία όποια ομάδα την καταλάβει.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η ιστορική ομάδα δίνει τη μάχη της και προσπαθεί... πόντο-πόντο να πετύχει τη συγκομιδή που θα της προσφέρει ασφάλεια. Έτσι, στην υποχρέωση που έφερε η 32η αγωνιστική η «Μαύρη Θύελλα» απέσπασε το ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο «Π. Σκούφος» της Ραφήνας απέναντι στη Θύελλα, που παρέμεινε στην 3η θέση παρά την απώλεια των δύο βαθμών.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 23ο λεπτό με κοντινό σουτ του Τσίπρα (0-1), με τον Κοντογιάννη να ισοφαρίζει στο 37' με προβολή μετά από πάσα του Χίσο (1-1). Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να προσθέτουν από έναν βαθμό στη συγκομιδή τους.

Διαιτητές: Σαφούρης (Σερρών), Ρούσσος-Αθανασάκης (Αθηνών)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Καραστέργιος, Αγγέλης, Παρασκευόπουλος, Φύτρος, Ανδρίκος, Ντάφλας, Κοντογιάννης, Μαρτίνος, Ζαπατίνας (46' Κωτσάκης), Χίσο (90' Ντολλάνι), Μακροδημήτρης (46' Γκούμας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (83' Θεοφανόπουλος), Τσίπρας, Μακρής, Πίσπας (53' Κοτσόκολος), Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης (53' Τρεσα), Λουκάς (61' Κιτος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35