social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανιώνιος: Τα εισιτήρια με Φωστήρα

Πανιώνιος: Τα εισιτήρια με Φωστήρα

Τα εισιτήρια και τον τρόπο παραλαβής τους για το ματς με τον Φωστήρα έκανε γνωστό ο Πανιώνιος

Τον Φωστήρα υποδέχεται ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ την Κυριακή 22/10 στις 16:00 για την 7η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.
Όλοι οι θύρες του γηπέδου θα λειτουργήσουν κανονικά και είναι διαθέσιμες και έτοιμες να υποδεχθούν τους φιλάθλους μας, τους οποίους θα χαρούμε πολύ να έχουμε για μία ακόμα φορά στο πλάι μας αποτελώντας εκ νέου τον 12ο παίκτη μας που θα μας δώσει την ώθηση να πετύχουμε τον στόχο μας στην αναμέτρηση που δεν είναι άλλος από τη νίκη!
Τα εισιτήρια της αναμέτρησης για τις θύρες 2 και 4 θα διατεθούν την ημέρα του αγώνα όπου θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της οδού Αγίου Ανδρέα από τις 14:00 έως και τις 16:30.
Για τις θύρες 5-6 τα εισιτήρια θα διαθέτουν από το @panioniosofficialstore την ημέρα του αγώνα από τις 14:00 έως τις 16:30
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα διαμορφώνονται ως εξής:
Θύρα 2: 10€
Θύρες 4: 10€
Θύρες 5-6: 15€
Για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο θα ισχύσει η δωρεάν είσοδος σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές σχολείων και στους αθλητές και προπονητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. στην θύρα 7 του σταδίου μας της οποίας η χρήση θα είναι αποκλειστικά ως μαθητική, ενώ για όσους έχουν μαζί τους συνοδό το εισιτήριο θα υπάρχει στην είσοδο της θύρας 7 και η τιμή του θα ανέρχεται στα 5€.
Για ανάπηρα άτομα με κινητικά προβλήματα θα υπάρχει διαθέσιμη πρόσβαση στο γήπεδο από την είσοδο δίπλα ακριβώς από την θύρα 4 και θα τοποθετηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Παράλληλα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά από το Panionios official Store και τις ώρες λειτουργίας που ήδη ισχύουν (καθημερινές από τις 17:00 έως τις 21:00 και κάθε Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00) το επίσημο κατάστημα της ομάδας μας την ημέρα του αγώνα θα λειτουργεί από τις 13:00 έως τις 20:00


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35